Sofra otišao sa devojkom na odmor! Pozirali zagrljeni, više se ne kriju (FOTO)

11.07.2023

11:35

0

Harmonikaš i njegova izabranica ne skidaju osmeh sa lica

Sofra otišao sa devojkom na odmor! Pozirali zagrljeni, više se ne kriju (FOTO)
Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofra često je na putu zbog poslovnih obaveza, a sada je napravio izuzetak, te je na kratki odmor otišao sa devojkom koju je dugo čuvao od očiju javnosti.

U jednom od intervjua, Sofra je priznao da je njegovo srce osvojila jedna doktorka, ali detalje veze nije želeo da iznosi, a sada je pala i njihova prva javna fotografija. Što će reći, Sofra više ne krije da je zaljubljen do ušiju i da je veza sa doktorkom na ozbiljnom nivou.

Instagram printscreen/sofronacc
Aca Sofronijević sa devojkom

 

Njih dvoje su pozirali ispred jedne crkve zagrljeni i nasmejani, a njegova izabranica je nosila belu haljinu, dok je on nosio beli šorts i košulju.

Podsetimo, Sofra je i na vaskršnju liturgiju došao sa devojkom, ali tada niko nije bio upućen u njihov odnos. Ekipa 24sedam je početkom godine ekskluzivno saznala da je srce harmonikaša osvojila jedna doktorka. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Sofronijević

 

- Njih dvoje su divni, toliko su se zaljubili da se ne odvajaju, a često i putuju zajedno. Iako Aca puno radi, on svaki slobodan trenutak provodi sa devojkom. Ona je uspešna mlada doktorka i ima razumevanja za njegov posao. Veza im je ozbiljna, upoznali su porodice jedno drugom. Međutim, Aca je odlučio da ovaj put baš skriva vezu, zapravo oboje ne žele da se o njihovoj vezi piše u medijima - ispričao je za 24sedam izvor blizak harmonikašu, dodajući da je Sofra osvojio srce „prelepe plavuše”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike