Sanja Vučić otišla u Pariz bez dečka: Osećam obavezu da mu se posvetim, da mu se javljam da bi bio spokojan!

27.11.2023

08:59

0

Pevačica je otkrila koliko joj je teško da održi vezu

Sanja Vučić otišla u Pariz bez dečka: Osećam obavezu da mu se posvetim, da mu se javljam da bi bio spokojan!
Nenad Cicmil i Sanja Vučić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sanja Vučić je nedavno objavila svoj album prvenac, ali je i pre toga mnogo nastupala, zbog čega je trpeo njen privatan život.

Međutim, očigledno ima dečka punog razumevanja, koji razume kad mora da ide na putovanja, pa čak i u romantičan grad kao što je Pariz.

- Igrom slučaja nisam ovde s partnerom, ali biće prilike. Zaljubljivanje uvek dođe spontano. Ne smeta mi kad se piše o mom dečku, ali nije ni da mi prija - rekla je Sanja, pa nastavila:

ATAImages/Antonio Ahel
Sanja Vučić

- Ja sam prvo htela da to sakrijem, mada je to nemoguće. Ne možemo baš da se ne pojavljujemo nigde. Sve što treba da se zna, znaće se površinski. Mi smo na vezi konstantno, ja osećam tu obavezu, smatram da treba da se posvetim tome da on bude spokojan i da održim mirnu luku, jer često putujem.

Pevačica se ovom prilikom osvrnula i na zaradu, ali i na uspeh albuma.

- 20 miliona nemam u novčaniku, možda dostignem u narednih nekoliko decenija. Platforme lepe brojke pokazuju. Ponosna sam, album prvenac je jedan stepenik više ka nekom uspehu koji priželjkujem da imam. Samo se nadam da će ići naviše - kaže Sanja u "Premijeri", pa ipak priznaje da joj je bilo lakše kada je nastupala sa koleginicama Ivanom i Ksenijom:

ATAImages/ A.A.
Sanja Vučić

- Lakše mi je jer se sada bavim stvaralaštvom i karijerom kako ja želim. Teže mi je što sam sama na bini. Ja mislim da su neke moje koleginice pre mene zaslužile neke epitete, tu je neko da uživa u tvom radu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike