"Njoj su se poklopile kockice": Profesor Sanje Vučić otkrio kakva je pevačica bila tokom školovanja i po čemu je pamte

11.11.2023

17:50

0

Oduvek je volela scenu

"Njoj su se poklopile kockice": Profesor Sanje Vučić otkrio kakva je pevačica bila tokom školovanja i po čemu je pamte
Copyright ATAImages/ A.A.

Sanja Vučić uvek sa ponosom ističe svoje poreklo, a u rodnom gradu svi imaju samo reči hvale za nju. Naime, Sanja je pohađala Muzičku školu u Kruševcu, gde je odlično pamte i njeni profesori. 

Kako je jedan od njih istakao, Sanja je bila jedan od boljih učenika, a scenski nastupi joj nisu bili problem. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ona je jedno dobro dete, onako kako je ja pamtim, ja sam joj ovde i predavao. Ona je bila na solo pevanju i bila je dobar učenik, da ne kažem jedan od najboljih, ali bila je dosta dobar učenik. Ja sam mislio da će ona da upiše solo pevanje, mislim da je čak i polagala, svi smo bili ubeđeni jer sad kada vratim misli, sećam je se kao devojčice koja se nije plašila, koja je učestvovala na svim našim koncertima, koja je učestvovala na svim koncertima koje je i zahtevao grad Kruševac. Nije se plašila, dobro je pevala, čak je i glumila na svim svojim nastupima tako da je donosila ozbiljnu muziku koju je interpetirala u celom jednom paketu. Sećam se sad, prvi susret sa njom, da je jednom učeniku pomogla nešto, ne znam da li neki novac nije poneo za nešto, ona se prva javila i izašla mu u susret. Eto, to su moje misli koje prvo pamtim da je pomogla svom drugu. Čovek da bi nešto uspeo mora da bude i dobar čovek, prvenstveno to je moje mišljenje - kaže Sanjin profesor iz muzičke škole Aleksandar Todorović za Blic. 

Još u detinjstvu bivša članica grupe "Hurricane" pokazivala je veliku ljubav prema muzici.

- Kasnije je ona volela muziku, stvarno je radila na tome, a da li će neko uspeti u nečem, to zavisi od mnogo faktora, znate. Tako da su se verovatno njoj kockice poklopile i eto vidite... Ali mogu da kažem da se videlo da u tim nastupima, ovo sad vam kažem to je prosto išlo kao voda, nije se plašla. Bila je srećna na tim nastupima. Nije se plašila od scene, volela je publiku - ističe profesor.

24sedam/Vladan Mišić
 

Kao i mnogi njeni najbliži, i bivši profesor joj je poželeo dobar i srećan brak. 

- Ja kažem svim ljudima, evo, na kraju, da imaju dve stvari, kad se opraštamo od njih kad završavaju četvrtu godinu srednje škole, imaju dve stvari u životu, šta će da završe od fakulteta i gde će da rade i drugo je kako će da se udaju. Jer je to važno. Pa joj želim da se dobro uda - ističe sa osmehom profesor Aleksandar i dodaje:

- Ja sam ponosan na svakog našeg učenika koji uspe. Tako da Sanja je jedan od tih učenika i stvarno, eto, voleo bih i da se vidimo i da poseti školu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike