Sanja Vučić iskreno o novom albumu i koleginicama: Lakše mi je otkako sam solo pevačica (VIDEO)

30.10.2023

21:01

0

Pevačica je objasnila i zašto nije snimila duet sa Teom Tairović

Sanja Vučić iskreno o novom albumu i koleginicama: Lakše mi je otkako sam solo pevačica (VIDEO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Sanja Vučić prošle godine je započela solo karijeru, a već ovo izdala i svoj prvi album pod nazivom "Remek-delo" koji ima osam pesama, kao i spot za svaku. 

- Na albumu sam radila svega tri meseca. Ne volim mnogo vremena da odvajam za stvaralaštvo iz razloga što može vrlo brzo da mi dosadi - rekla je Sanja za 24sedam

Ona na novom albumu ponovo ima duet sa Igorom Panićem Nućijem.

- Ono što je dobro ne valja menjati. Nući je jako lak za sradnju, vrlo lako se sve dogovorimo, još brže snimamo pesme. On je lav u horoskopu isto kao i ja, a do sada sam duete samo sa lavovima snimala. Bio je u Dubaiju na odmoru i nisam mogla da ga čekam da se vrati jer nisam želela da odugovlačim sa izbacivanjem albuma, pa sam otišla na dva dana tamo i snimila dva spota.

Spekulisalo se da će snimiti duet i sa Teom Tairović, ali do toga nije došlo. 

- Obe smo tokom leta imale mnogo obaveza. Razgovarale smo i Tea je izrazila želju da ne želi da brza, što ja poštujem, jer ni ja ne želim pošto planiram da to bude fantastično i epohalno. Odlučile smo da to ostavimo za kraj godine. 

Tokom ove godine brojni pevači su izbacili nove albume, a Sanji je žao što neke pesme nije ona snimila. 

- Mnogo mi se sviđa pesma "Budalo" od Tee Tairović, "Sve po starom" od Aleksandre Prijović i "Romane" i "Mašala" sa Karleušinih albuma.

Mnoge je zanimalo da li će njene bivše koleginice iz grupe "Hurricane", Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, doći večeras. 

- Doći će obe. Lakše mi je otkako sam solo, svakako zavisi od ugla iz kog gledam. Postoje segmenti gde mi je lakše i gde mi je otežavajuće. Mnogo je lakše pevati sa dve devojke, nego sam. Mada, lakše je i kada komuniciram s vama, pa može neko da odgovori umesto mene - kaže Sanja.

Šta je još Sanja rekla o albumu, budućim koncertima, nastupima na Evroviziji, kao i o zaradi pogledajte u videu koji sledi: 

Sanji su se na promociji podršku pružile brojne kolege poput Edite, Zejne Murkić, Baneta Bojanića, starih i novih članica grupe "Hurricane"...

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike