Sanja Vučić otvorila dušu o pokojnom ocu: Dugo nismo razgovarali, mnogo šta nisam stigla da mu kažem

10.11.2023

20:30

0

Pevačica je porodičnu tragediju doživela u protekle dve godine

Sanja Vučić otvorila dušu o pokojnom ocu: Dugo nismo razgovarali, mnogo šta nisam stigla da mu kažem
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Vučić dotakla se bolne teme gostujući u jednom podkastu - pokojnog oca, s kojim izvesno vreme nije ni razgovarala. Pevačica objašnjava zašto je vraćanje na to dan-danas boli, kao i kako je uspela od javnosti da prikrije ogromnu tugu.

Tata Vučićeve, inače, takođe je bio pevač, kao i majka, a ona je zbog njih nekada rado učila sevdalinke i druge stare narodne pesme.

 

 

- Dešava se to da u dosta navrata, ne samo kada se desi tako neka tragedija, nekada ti ne bude ni do čega, ali da izađeš na binu i uveseljavaš ljude. Ili da budeš lepa za fotkanje, spotove... To jeste uticalo dosta na mene, ali mislim da sam u procesu postala dobra glumica, da ne kažem folirantkinja. Da mogu prosto da to ne pokažem na licu, čak i nezadovoljstvo, tugu, patnju i slično. Ali svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo - počela je Sanja u „Petkastu", pa priznala kako bi volela da sada „bude profi" i da ne zaplače, ali da joj to baš i ne polazi za rukom.

„Biće, nekad..."

 

 

- Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu... Nije bio tu. Zato i jesam emotivna samo u tome. Jer, kao, nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo i kako je bilo i kako sam ja bila. Ali, biće nekad - istakla je pevačica, pa nastavila o tome kako je to kroz svoje borbe i muke uvek išla uzdignute glave.

- Moram da se nadovežem da, u stvari, svu snagu mi je davala majka. Ona je žena koju odmalena nisam videla da plače. Odnosno i kad god bih je videla kao mala da plače, ja sam se plašila da ona umire. To je to, majka mi umire, ona plače, jer je toliko ona meni u očima bila jaka, jedna stabilna žena, da nisam mogla da zamislim da ona ima slabosti. I danas je takva i ona je meni prosto stub i bez nje ne znam šta bih radila - otvorila je dušu ona.

Ona joj je, inače, uvek i u karijeri bila najveća podrška. Na pitanje da li imaju i drugarski odnos, te da li baš sve može da joj kaže, odgovorila je:

- Dobro, naravno, o svim nekim bitnim momentima mog života zna, ali ona meni nije drugarica. Ona je meni moja majka i takav odnos imamo, kao majka i ćerka. Smatram da prosto majka ne može da bude osoba koja treba da zna svaki detalj od mog života, već samo one ključne. I da svaki put kad imam problem, ja mogu s njom da se posavetujem i da me usmeri na pravi put.

Sanja se tu, međutim, nije i zaustavljala.

„To mi je najvažnije!"

 

 

- Meni sve odluke koje pravim u životu, apsolutno me ne zanima šta može bilo ko drugi da kaže, osim ako će majka da mi kaže da je to dobro. To je dobro. To mi je najvažnije... Meni je najvažnije da nju ne razočaram u procesu. Da l' ću nekog usput, prijatelje, ostale članove porodice, ne interesuje me. Meni je samo važno da moja majka kaže: „Može". I to je to - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike