Šokantna ponuda: Sanja Vučić zamalo završila u haremu, šeik nudio deset kamila da ostane

20.11.2023

13:23

0

Oduvek joj je bila bliska istočnjačka kultura

Šokantna ponuda: Sanja Vučić zamalo završila u haremu, šeik nudio deset kamila da ostane
Copyright ATAImages/ A.A.

Sanja Vučić je nedavno otkrila neočekivani događaj koji joj se desio pre nekoliko godina. Naime, ona je letovala sa majkom u Tunisu kada je jedan šeik ponudio deset kamila kako bi ostala kod njega. 

- Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio deset kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem muziku na Akademiji, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam, i onda kao ajde. Upisana sam na budžetu na državnom fakultetu, nisam zavržila, ali završću sigurno - priča Sanja, prenosi "Scandal!".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Osim što studira arapski, bavi se pevanjem, čak se oprobala i u glumi, tako da je vrlo svestrana.

- Glumila sam epizodnu ulogu u seriji "Psi laju, vetar nosi". To mi je jako lepo iskustvo. Ali sam shvatila da ne želim da budem glumica, bar ne u filmovima i serijama, zato što je prenaporno i zato nešto malo što sam ja bila tu da snimim. Toliko ponavljanja svega i svačega. Mislim, prvo spotove kad snimam, pa mi je preko glave, a tek te vrste kad je ozbiljno i profesionalno, tako da i taj moj san da budem glumica se odjednom srušio - ispričala je ona u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike