Lijam Pejn se jedva iščupao iz kandži droge i alkohola: Niko nije mogao ni da posumnja koliko sam tada, u stvari, propadao!

19.05.2023

07:45

0

Pevač se pohvalio i javno kako je „prešišao" 100 dana, a da je trezan

Lijam Pejn se jedva iščupao iz kandži droge i alkohola: Niko nije mogao ni da posumnja koliko sam tada, u stvari, propadao!
Lijam Pejn - Copyright Profimedia

Nekadašnji član sastava „One direction", pevač Lijam Pejn, pohvalio se kako je i više od 100 dana trezan i da tu ne planira da stane. Novi životni stil i te kako mu prija, a to se i videlo pošto je došao na „iFL TV" da da intervju. Ono što je mnoge zateklo je činjenica da, prema njegovim tvrdnjama, kada mu je bilo najgore - to niko nije mogao ni da nasluti.

Onda, on je bio deo grupe koja je „vladala svetom" i kada mu se pružila prilika da radi šta god da želi, nije baš sve „pametno odabrao".

Lijam Pejn, Profimedia
 

- Trezan sam više od 100 dana i osećam se sjajno. Podrška okoline, fanova, sve mi to baš godi, srećan sam - počeo je on, pa zatim priznao da je „svoje dno" na iznenađenje mnogih dotakao 2021. godine.

Tada, alkohol i droga uveliko su „dirigovali".

- Često sam se pitao kada ću da dotaknem dno, jer se na meni ništa nije videlo. Dobro skrivam sve, tako da niko i nije imao pojma šta se dešava, a ja sam u stvari propadao. Sećam se nekih mojih fotografija s jednog broda, bio sam strašno nadut u licu od svega... - pričao je on, a onda istakao:

„Dosta je!"

- Takav se sebi nimalo nisam dopao i rešio sam da prestanem.

- Kad sam „vratio film" i shvatio koliko dugo u stvari pijem, šokirao sam se. Mnogo je bilo, za nekog ko ima godina koliko imam ja. Bila je opšta ludnica, beg od teških dana, ali dosta je s tim - zaključio je Lijam.

Podsetimo, Lijam je rođen 1993. godine i osim iz „1D" boj benda, poznat je i kao nekadašnji izabranik pevačice koja se proslavila samo kao Šeril. U pitanju je zapravo Šeril Kol, koja je čitavu deceniju starija od njega, a koja mu je i rodila sina Brea Greja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike