Zbog zastrašujućih fotki slavne manekenke svi su plakali, a sada je isplivala istina: Zahvalna sam na njima!

11.03.2023

16:50

0

Ona je sada otvorila dušu

Zbog zastrašujućih fotki slavne manekenke svi su plakali, a sada je isplivala istina: Zahvalna sam na njima!
Kara Delevinj - Copyright Profimedia

Kara Delevinj progovorila je konačno o uznemirujućim fotografijama sa aerodroma u Los Anđelesu, koje su snimljene pre nekoliko meseci, te problemima zavisnosti s kojima se nosi od ranog detinjstva.

Delevinj slovi za jednu od najtraženijih manekenki današnjice, uz to je glumica i uspešna preduzetnica, no pre nekoliko meseci njene paparaco fotografije šokirale su planetu, i to uoči 30. rođendana.

Manekenka je tada sve zabrinula, nakon što je snimljena u rastrojenom izdanju, a upravo je taj trenutak bio prekretnica za nju i pravo vreme da donese odluku o odvikavanju od alkohola, o čemu je progovorila ovih dana.

 

- Srca mi se slamalo jer sam mislila da se zabavljam, ali u jednom trenutku sam pomisilila, okej, ne izgledam dobro. Znate, ponekad vam je potrebna provera stvarnosti, tako da su te fotografije na neki način nešto na čemu bi trebalo da sam zahvalna. Nisam bila dobro - priznala je Kara u intervjuu za magazin "Vogue".

Dodala je i kako su njeni problemi s alkoholom počeli već u ranoj mladosti. Prisetila se kako je ispijala čaše šampanjca na jednom porodičnom venčanju, kada joj je bilo svega sedam godina. Tri godine kasnije, prepisani su joj lekovi kako bi se što lakše nosila s depresijom i ne bi li se prestala samopovređivati.

Profimedia
Kara Delevinj

Antidepresivima pripisuje zasluge za to što su joj spasili život u dobi od 15 godina, te smatra da su se njeni problemi jednostavno pogoršali nakon što je postala slavna.

- Ako imate problema ulaskom u ovu industriju, oni će se samo povećati i pogoršati. Ne postoji ništa što ga čini boljim - izjavila je ona.

Profimedia
Kara Delevinj

Kara se danas oseća bolje, izgleda bolje, javno je objavila svoju seksualnost i trenutno je srećna sa svojom djevojkom Liom Mejson. Otkako je prestala da radi i usredsredila se na sebe, počevši od rehabilitacije, dala je sebi vremena da "kopa dublje" i ne traži brzo rešenje za sve stvari koje joj se događaju.

Gledajući u svoju budućnost, kaže da u svojoj viziji vidi decu, ali zasad svoju sreću pronalazi s Lijom i priznaje kako joj je rad na sebi samoj najvažniji.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike