Glumica napravila skandal u avionu! Uhapšena nakon što je udarila nesrećnog čoveka (VIDEO)

28.12.2021

21:34

0

Autor: Marija Mitić

Do sukoba je došlo jer je nekadašnjoj glumci zasmetalo što osamdesetogodišnjak nije imao zaštitnu masku na licu, i to dok je jeo, a na licu je nije imala ni ona sama

Glumica napravila skandal u avionu! Uhapšena nakon što je udarila nesrećnog čoveka (VIDEO)
patriša - Copyright Printscreen Youtube/ ABCNews

Bivši Plejboj model i glumica Patriša Kornval, našoj publiici poznata po ulozi u seriji "Čuvari plaže", koja je tokom osamdesetih i devedesetih godina bila enormno popularna, uhapšena je od strane FBI-ja nakon što je napala muškarca u avionu.

Do sukoba je došlo jer je nekadašnjoj glumci zasmetalo što osamdesetogodišnjak nije imao zaštitnu masku na licu, i to dok je jeo, a na licu je nije imala ni ona sama. Njihova rasprava poprimila je naposletku veće razmere, kada ga je Patriša udarila u lice.

Ovaj čovek prijavio je napad pa je glumica zatim uhapšena na aerodromu u Atanti, ali nešto kasnije i puštena uz kauciju od 20 hiljada dolara. Još uvek se ne zna da li je glumica i optužena.

 

 

 - Let iz Tampe za Atlantu dočekala je policija nakon dojave o uznemiravanju putnika tokom leta. Situacije poput ove vrlo su retke za veliku većinu naših putnika, a Delta nema tolerancije za neposlušno ponašanja na našim aerodromima i u našim avionima - saopštili su iz avio-kompanije Delta AirLines, u kojoj je incident i nastao, za New York Post.

Inače, glumica je i prošlog meseca uhapšena pod optužbom za DUI prekršaj, prema zapisniku o hapšenju na Floridi.

Patriša Kornval najpoznatija je po ulozi u seriji "Čuvari plaže" u epizodi iz 1987. godine, a pojavila se i u TV seriji “Bračne vode”. Takođe se pojavila i u dva Plejbojeva videa iz 1997. godine "Playboy: Cheerleaders".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike