Vendi Vilijams ponovo na odvikavanju od alkohola! Sve joj je gore, a oni joj još i okrenuli leđa?

16.09.2022

05:45

0

Voditeljka je, kažu, s vina „skočila" pravo na votku, pa sad o njoj brine čitav tim nekih od najboljih lekara na svetu

Vendi Vilijams ponovo na odvikavanju od alkohola! Sve joj je gore, a oni joj još i okrenuli leđa?
profimedia-0477739506 - Copyright Profimedia

Voditeljka Vendi Vilijams, domaćoj publici najpoznatija kao lice šoua koji je nosio njeno ime, vratila se na odvikavanje od alkohola. S ovime se muči gotovo od početka svoje karijere, međutim, sada joj je toliko loše, da se „sama javila timu nekih od najboljih lekara" za pomoć, prenose strani mediji.

Navodno, kada joj je ekipa produkcije okrenula leđa, to ju je, najblaže rečeno, šokiralo. Kako prenosi „Page Six", s vina je „skočila" na votku. Kada je izvesna kompanija odbila da joj pruži pomoć, počela je da ima i razne zdravstvene probleme zbog količine pića koje je konzumirala.

- Okrenuli su joj leđa. Imali su ozbiljnu kontrolu nad nekim ko je veoma ranjiv, pa joj faktički „izmakli tepih pod nogama" - tvrde izvori, pa dodaju kako je njen bivši suprug Kevin Hanter rekao da izvesna produkcijska kuća „nije podržavala njenu borbu".

Najpre se pisalo kako su zajedno s njenom porodicom održali intervenciju, međutim Kevin tvrdi da joj je rečeno „da će izgubiti emisiju ukoliko se ne sabere", a zatim je ostavljena sama sa sobom.

Prvi „poziv u pomoć" dogodio se u avgustu, kada je pričala okolo da je udata za jednog policajca iz Njujorka.

Podsetimo, Vendi se dugo borila s alkoholizmom, ai je i isto toliko ćutala o tome. Kada se vratila čaši između 2018. i 2019. godine, isticala je kako je „uzela slobodno s posla zbog zdravstvenih problema". Nešto kasnije, međutim, javno je progovorila o svemu sa čime se suočila.

- Samo je Kevin znao. Moji roditelji nisu, nije niko. A smatrala sam da za time i nema potrebe, jer sam delovala tako glamurozno dok sam boravila u tom centru (za rehabilitaciju). Međutim, kad završim sa svime što tamo imam preko dana, voze me kući s još nekoliko smrdljivih momaka, koji su mi vremenom postali kao porodica - otvorila je dušu bila ona.

Vendi Vilijams, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike