Glumica koju tinejdžeri u Srbiji obožavaju proslavila važan datum: Godinu dana otkad nije okusila ni kap alkohola (FOTO)

16.02.2023

06:45

0

Borba je bila teška, a reči njenih koleginica će vas raznežiti

Glumica koju tinejdžeri u Srbiji obožavaju proslavila važan datum: Godinu dana otkad nije okusila ni kap alkohola (FOTO)
Lusi Hejl - Copyright Profimedia

Lusi Hejl, glumica koju su tinejdžeri u Srbiji zavoleli u ulozi Arije Montgomeri u seriji "Slatke male lažljivice", obeležila je važan korak u svom životu.

Naime, ona je sa svima na svom nalogu na Instagramu podelila vest da već godinu dana nije okusila ni kap alkohola. 

Profimedia
Lusi Hejl

- Ovo je objava o ljubavi prema sebi i o najboljoj stvari koju sam u životu uradila. Već godinu dana sam trezna. Iako je ovaj moj put bio privatan, osetila sam potrebu da podelim to sa svima koji se muče, da znaju da nisu sami i da su voljeni - napisala je Lusi Hejl uz fotografiju torte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Njene koleginice iz poznate tinejdž serije su joj čestitale u komentarima. 

- Čestitam Lusi, ovo je hrabro, ovo je kul i inspirativno. I zaslužuješ svu ljubav koju sebi pružaš i koju ti drugi pružaju - Trojan Belisario, inače glumica srpskog porekla, koja je sa Lusi igrala u seriji.

Džanel Pariš, Tajler Blekburn, Šej Mičel, Saša Piters i mnogi drugi samo su neki od poznatih zvezda koji su čestitali Lusi.

Profimedia
Glumice iz serije "Slatke male lažljivice"

Lusi je pre izvesnog vremena priznala da je odlučila da ostavi alkohol, ali nije previše o tome detaljisala. Nakon što se serija "Slatke male lažljivice" završila 2017. godine, ona je priznala da je upala u depresiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike