Radila je sa brojnim zvezdama, pa nestala: Evo čime se bavi i kako izgleda Irina Kruška (FOTO)

22.11.2023

09:24

0

Retko ko bi je prepoznao

Radila je sa brojnim zvezdama, pa nestala: Evo čime se bavi i kako izgleda Irina Kruška (FOTO)
Irina Kruška - Copyright Printscreen/Youtube/Irina Kruska

Irina Kruška ostala je upamćena po emisijama zabavnog karaktera koje je vodila na brojnim televizijama. Voditeljka je imala priliku da razgovara sa brojnim ličnostima iz sveta sporta, kulture, estrade...

Neko vreme je krasila brojne naslovne strane, a radila je za čak pet uticajnih televizija. Međutim, iznenada je nestala sa malih ekrana, ali ne i iz sveta novinarstva.

 

 

- Tu sam i radim. Nikud nisam odlazila, nisam pravila pauzu. Radim na TV, ali za satelitski program, pa me verovatno zato ne viđate. Već pet godina radim emisiju, koja je sastavljena od nekoliko priloga. Pratimo zanimljive događaje i ljude, od Đokovića, preko pevača, do raznih revija i predstava. Evo, baš mi je danas prvi radni dan. Bila sam na odmoru celo leto. Malo u Crnoj Gori, malo u Dubrovniku, baš sam se lepo provela - rekla je Irina jednom prilikom.

 

 

Osim voditeljstvom, Irina se bavi i uređivanjem emisija, kao i odnosima sa javnošću. Takođe, ono što je primetno jeste njena fizička transformacija zbog koje je mnogi ne bi prepoznali. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike