Ovako je nekad izgledala Vesna Dedić! Bila je brineta, nosila šiške, a evo o čemu je maštala! (FOTO)

18.11.2023

19:25

0

Voditeljka i spisateljica to nikako ne može da zaboravi

Ovako je nekad izgledala Vesna Dedić! Bila je brineta, nosila šiške, a evo o čemu je maštala! (FOTO)
Vesna Dedić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Dedić jedno je od najpoznatijih televizijskih lica. Malo je onih koji bi prošli pored nje, a da je odmah ne prepoznaju.

Objavivši, međutim, fotografiju za koju je ispozirala s 25 godina, pokazala je kako je onda bila brineta što bi danas, ukoliko bi se iznenada vratila na staro, mnoge zbunilo. O blistavoj karijeri, te životu u kom sad uživa, takođe, bila je samo sanjala.

Na ovaj način, Vesna je onlajn obeležila tri decenije koliko je u poslu i istakla kako još uvek veruje „da je budućnost najlepši deo njenog života".

- Prva fotografija, Tašmajdan, 1993. Završila jutarnji program, primljena u stalni radni odnos i poziram za naslovnu stranu nekog dodatka. Imam 25 godina i verujem da mi se još sve važne i lepe stvari nisu desile u životu - objašnjavala je na Instagramu, a zatim dodala:

- Druga fotografija, novembar 2023. Poziram u studiju pred početak snimanja emisije. Imam 55 i verujem da je budućnost najlepši deo mog života - poručila je Vesna, pa izmamila brojne komplimente od svojih fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike