Nikolina Pišek sa početka karijere neprepoznatljiva: Danas ima „holivudski osmeh”, a uradila je usne i nos

26.10.2022

21:40

1

Voditeljka je rešila da ispravi sve nepravilnosti i nedostatke koji joj se nisu dopadali

Nikolina Pišek sa početka karijere neprepoznatljiva: Danas ima „holivudski osmeh”, a uradila je usne i nos
thumbnail_IMG_8660 - Copyright UNATv

Voditeljka Nikolina Pišek pleni svojim izgledom gde god da se pojavi, a nosi i titulu jedne od najlepših voditeljki. Ni ona, nije odolela trendu estetskih korekcija koje su joj pomogle da izgleda savršeno.

Međutim, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa početka njene karijere koje zapravo pokazuju sve njene nedostatke i promene koje je na sebi radila. I dan-danas je ostala dosledna dugoj kosi, ali ranije se farbala u narandžasto, a vremenom se odlučila za tamnije nijanse.

Kako bi izgledala besprekorno, mediji su pisali da Nikolina radila usne i čak nekoliko puta nos, a šminka joj umnogome pomaže da istakne sve crte lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hvala_plasticaru

 

Takođe, obrve su joj ranije bile neuporedivo tanje, a mnogi komentarišu da je radila i „holivudski osmeh”, koji je veoma popularan među poznatima!

Podsetimo, Nikolina trenutno proživljava pravu porodičnu dramu. Posle smrti supruga, Vidoja Ristovića, ona vodi veliku bitku sa svekrom Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof i to upravo zbog podele imovine. Pišekova je nedavno, prema pisanju medija, prodala vilu koju je gradila sa pokojnim suprugom, a Viktor tvrdi da pravu cenu prodaje nekretnine niko ne zna i da voditeljka o tome ćuti kako ne bi delila novac s Vidojevom prvom ćerkom Mateom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike