Ovo je voditeljka koja će zameniti Dušicu na „Pinku": Odmah sa svima podelila lepe vesti!

10.11.2023

15:31

0

Jakovljevićeva je na ružičastoj televiziji, inače, provela punu deceniju

Ovo je voditeljka koja će zameniti Dušicu na „Pinku": Odmah sa svima podelila lepe vesti!
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dušica Jakovljević je posle 10 godina napustila televiziju „Pink", a sudeći po najnovijim „storijima", Ana Radulović vodiće emisiju „Narod pita".

Čim je ova odluka doneta za potrebe predstojećeg šoua, prenose dalje mediji, Ana se pohvalila lepim vestima na svom Instagramu.

Podsetimo, kada je Jakovljevićeva dala otkaz, Radulovićka se akonto toga među prvima oglasila:

Ana Radulović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Da li je dala ili dobila otkaz, ne ulazim u to. Dušica se uvek zahvaljivala „Pinku" da je najbolja televizija, ne znam otkud sad odjednom ovako... Nezahvalno je da bilo šta prokomentarišem - kazala je za jedne medije, dok je Dušica u istom periodu i pojasnila kako je uopšte rešila da ode iz ove u drugu kuću.

„Mnogi su mi rekli da sam hrabra!"

Dušica Jakovljević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nijedan rastanak nije lak i nijedna odluka se ne donosi preko noći. Lepo smo sarađivali, družili se i živeli zajedno, ali je došlo vreme da se ide. Nije profesionalni život raditi samo na najgledanijoj televiziji, nego razvijati se, ne bih sad da otkrivam moj razlog zašto sam otišla, odluke ne donosim preko noći, prvo o svemu vrlo dobro razmislim. Mislim da je vreme da se povučem iz te uloge voditelja i novinara, generalno su se pomešale babe i žabe u ovom našem vremenu, a ja sam u tom slučaju baba - istakla je, pa dodala:

- Cenim sebe i svesna sam koliko vredim. Uvek sam držala neki nivo i vaspitanje. Želela sam dugo nešto novo, kolege su tužne jer sam otišla. Oni pravi, koji imaju ime i prezime su se svi javili, bio je šok i svi su bili iznenađeni. Ja ću zauvek voleti vreme koje sam provela sa čelnicima televizije „Pink", a mnogi su mi rekla da sam hrabra.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike