Vesna Dedić otkrila ko je najbitnija osoba koju je u životu srela! Onda iznenadila spomenuvši ćerku: Ona ne čita moje knjige! (FOTO/VIDEO)

15.06.2023

20:50

0

Voditeljka objašnjava zašto smatra da i ne mora to da radi

Vesna Dedić otkrila ko je najbitnija osoba koju je u životu srela! Onda iznenadila spomenuvši ćerku: Ona ne čita moje knjige! (FOTO/VIDEO)
Vesna Dedić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić predstavila je danas javnosti svoj novi roman koji nosi naziv „Samo je tebe vredelo sresti". Brojne prijatelje, kao i poznate ličnosti poput Kaje Ostojić, Sergeja Ćetkovića... Tim je povodom pozvala u jedan prestonički hotel gde je pogram pred okupljenima vodio Milan Kalinić, a pesme iz trilogije pevali su Mirjana Zlopaša, Bojan Vasković Leksington, Mirza Selimović i Miša Berić. 

U razgovoru za 24sedam, Vesna je osim o svom delu progovorila o pojedinim detaljima iz svog života. Najpre, otkila nam je koga je vredelo sresti - u njenom slučaju, a zatim se dotakla i svoje mezimice Lenke, pa onda i priznala zašto sada, posle 16 napisanih romana, ne bi smela za najnoviji da kaže da je na isti i najponosnija

Vesna Dedić, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- To je najteže pitanje koje sam ikada dobila u životu. Vredelo je sresti, hvala nebu, mnoge ljude koji su obeležili moj život. Nikada nisam bila tvrdoglava osoba, uvek sam bila ona koja voli da čuje, voli da krade fore, sluša savete i iskustva drugih ljudi. U tom smislu, da ne nabrajam sad imena, od mog detinjstva u Titogradu, Podgorici, neki ljudi koji su me uvodili u svet novinarstva, hvala Bogu što sam ih srela - naglasila je, pa dodala: 

- Ništa u mom živou ne bi bilo da ih nisam takve srela. Da nisu moji roditlji bili takvi. I, najbitnija osoba koju sam u životu srela, 11. januara, kada sam se susrela oči u oči sa svojom ćerkom - otvorila je dušu onda, ali i iznenadila komentarom da Lenka njene knjige ne čita. 

„Nema vremena!"

Vesna Dedić, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- Moja ćerka nije pročitala nijedan (moj roman), nema ona vremena (osmeh). Ona se bavi naukom, a i ne znam nijedno dete koje je baš toliko fan stvaralaštva svoje majke ili oca - izjavila je ova književnica, pa dodala kako smatra da decu treba pustiti da žive svoje živote, a ne da budu robovi bilo koje porodične tradicije ili bilo kog člana te porodice. 

Svima koji, pak, planiraju da počitaju ovu njenu knjigu - Vesna obećava veoma lepo utrošeno vreme. Kaže kako je „Samo je tebe vredelo sresti" u stvari priručnik o tome kako da izbegnemo toksične veze ili toksične ljude na poslu koje i ne možemo baš izbeći, ali možemo da naučimo kako da ih podnesemo. 

- Lepo i korisno - kazala je vidno raspoložena voditeljka, a još detalja razgovora čka vas u snimku koji sledi. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike