Vesna Dedić o bivšem suprugu: Godinama se nismo ni sreli, zaboravila sam kako taj čovek izgleda!

24.04.2022

20:05

1

Voditeljka i spisateljica, inače, izbegava i da priča o njemu, jer smatra da za time nema potrebe

Vesna Dedić o bivšem suprugu: Godinama se nismo ni sreli, zaboravila sam kako taj čovek izgleda!
Copyright Vesna Dedić ATAImages/Antonio Ahel

Razgovarajući o svom poslu, ali i životu za jedne domaće medije, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić se pohvalila time kako joj je ćerka Lenka „ozbiljan navijač". Sa druge strane, o bivšem suprugu, s kojim je i dobila naslednicu, izbegava da govori. 

Za tim, kaže, nema potrebe, jer su oboje odavno nastavili sa svojim životima. Šta više, morala bi da pogleda snimak ne bi li se setila da li je nosila venčanicu kada mu je izgovarala sudbonosno „da". 

– Razvela sam se pre 16 godina, zaboravila sam kako taj čovek izgleda, nismo se sreli godinama, morala bih da pustim kasetu sa svadbe da ti kažem da li sam bila u venčanici. Hoću uvek da pričam o razvodu kao svom iskustvu, ali o tom čoveku zaista nema potrebe. Oboje smo nastavili svoj život – tvrdi ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

– Lenka ćerka je moj ozbiljan navijač. Retko gleda moje emisije, kritikuje da moram da menjam scenografiju, da mora da bude malo modernije, stajling, a najviše me je kritikovala što sam skromna. Niko od nas ne sme da bude zatvoren u krugu porodice iako je tu najsigurnije, imam podršku od kolega i prijatelja i učenika iz radionice u kojoj sam predavala – rekla je za „Blic" Vesna, pa priznala kako voli da se opusti tek pošto se isključe kamere. 

To mi je ritual!

– Nikada u životu nisam pila alkohol tokom emisije. Sve što stoji tamo na stolu je sok od borovnice, jabuke, voda. Ne bih se osećala prijatno da pijem i vodim emisiju. Nikada ne jedem pre emisije, treba mi snaga i adrenalin, u pauzama pojedem malo. Ritual posle emisije je da obavezno idem u kafanu... I, tu jedem roštilj i popijem jednu rakiju i dve čaše vina i bude mi taj dan, u kojem čujem ozbiljne životne priče, lepši i lakši. Normalnija se vratim kući, pošto nikada ne donosim posao kući – objasnila je ona, pa dodala kako sama retko kad gleda televiziju. 

– Kada gledam, a to je stvarno retko, gledam ciljano, kada mi prijatelji kažu da je na primer kod Jovane Joksimović bio dobar gost, pa pogledam, u tim slučajevima.

Zatim, nije krila da i te kako ima udvarače. 

– Devojka sam, što znači da imam udvarača, ali kao svaka poštena devojka, ja sam stidljiva i ne mogu o tome da pričam. One udvarače koje nemaju šanse kod mene jako poštujem, cenim njihov ukus, o svim svojim udvaračima i muškarcima uvek sve najbolje – ispričala je pa otvorila dušu:

– Jao, ja sam uvek zaljubljena, baš jako, je l’ se vidi? Sve je to istraživačko novinarstvo - zaključuje Dedićeva, koja za sve to krivi novi roman koji piše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike