Voditeljka se borila sa teškim oblikom kancera: Fondacija "Budi human" zbog nje je sprovela jednu od prvih akcija, a ovo je njena priča

14.11.2023

17:03

0

Uspela je da pobedi

Voditeljka se borila sa teškim oblikom kancera: Fondacija "Budi human" zbog nje je sprovela jednu od prvih akcija, a ovo je njena priča
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Kruna Una Mitrović prozvana je "nasledicom Milomira Marića" sa kojim već duže vreme sarađuje. 

Malo je poznato da je Kruni sa 12 godina dijagnostikovan težak oblik kancera, odnosno Burkitov limfom.

Bio joj je potreban novac za lečenje, te je ujedno akcija prikupljanja novca za nju bila jedna od prvih sprovedenih pod pokroviteljstvom fondacije "Budi human", koju je osnovao gradonačelnik Beograda u ostavci Aleksandar Šapić.

 

 

- Kruna je jedna od prvih u našoj fondaciji. Kad sam je video u šta je izrala i fizički lepu devojku i da se sad bori za svoje mesto pod suncem mi je puno srce. Veliko mi je zadovoljstvo i to je smisao postojanja fondacije. Kruna je najbolji primer da je nemoguće zapravo moguće - rekao je on u emisiji "Ćirilica".

Kruna je na svom Instagram profilu podelila nekoliko slika tokom procesa izlečenja. 

- Ja sam se pogledala u ogledalo i sabrala koliko sam intervencija imala vađenja krvi. Moja jedina briga u tom trenutku kako lekarima kako ja tako isečena i polovna da se udam - našalila se Kruna. 

 

 

Uspešno se oporavila i postala voditeljka, a zahvaljujući svom poslu ponovo se susrela sa Šapićem. 

- Upoznali smo se na mom radnom mestu. Bio je gost u "Dobro jutro, Srbijo". Bila mi je čast da se sretnem s gradonačelnikom i s njim razgovaram pred kamerama, a njemu je bilo drago što me vidi kao zdravu i odraslu devojku, s obzirom na to da moje ime zna preko fondacije - rekla je Kruna za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike