„Možda me i ostavi zbog mlađeg” Milomir Marić o braku sa Vesnom: Bolje bi bilo da je malo gluplja

06.07.2023

14:40

0

On je istakao da je uvek težio da ima lepu ženu, a manje pametnu

„Možda me i ostavi zbog mlađeg” Milomir Marić o braku sa Vesnom: Bolje bi bilo da je malo gluplja
Vesna Radusinović, Milomir Marić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Novinar Milomir Marić je u skladnom braku sa spisateljicom Vesnom Radusinović punih 25 godina. Marić nije krio da je oduvek težio da ima lepu ženu, ali ne previše pametnu. Ipak, kada je sreo Vesnu, shvatio je da lepa i pametna idu u istom paketu.

- Bolje bi bilo da je Vesna malo gluplja. Ja sam ceo život pokušao da zainteresujem lepšu, a gluplju. Međutim, nisam bio te sreće. Obično sam naletao na lepu i pametnu, to je pakao od života - rekao je Marić, a onda na pitanje da li mu supruga pravi „pakao od života”, odgovorio:

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Radusinović, Milomir Marić

- Moj život je tužna priča - kroz smeh je poručio Marić.

- Poznata je ta priča kako smo se Vesna i ja upoznali. Čak ni ona nije znala šta se sve tu dešavalo. Živeli smo dve godine i u jednom času ona je na fotelji razgovarala sa majkom. I ja je pitam: „Vesna, jesi ti ona devojčica koju sam sreo na mostu na Morači davnih godina? Kad sam te ispratio pored pijace, a ti mi rekla da ti otac ima lovačku pušku i da će me ubiti”. I ona mi je tada potvrdila da jeste da devojčica. Sećanja su mi se u trenutku vratila, nisam mogao da povežem lik i delo. Svi ljudi misle da je ovo izmišljotina, ali ovo je jedna velika istina - rekao je Marić.

Marić je istakao da veliki deo dana provodi na poslu, te da je često nedostupan svojoj supruzi kada stigne u porodični dom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Radusinović, Milomir Marić

 

- Vesna je potpuno različita od mene. I izuzetno je lepa žena. Svaki dan smo radili zajedno i naša životna avantura je bila uspešna. 25 godina živim sa njom, ali je život pun iznenađenja. Lepa je i izazovna žena, ima sve kvalitete. Ko zna, možda me ostavi zbog mlađeg (smeh) - govorio je Milomir i za kraj otkriva šta Vesna misli o njemu.

- Vesna misli da sam ja smor, jer me srpski narod potroši. Ustajem u dva sata, odlazim na televiziju, nekad pričam preko sedam sati. Ja sam pod video, brat bratom nadzorom deset sati dnevno. Kada dođem kući ostanem bez tona, a Vesna pokuša da me upali. Ali, ja ipak ne radim. Tek posle dva sata se popravi ton, pa mogu nešto da progovorim - ispričao je Milomir Marić u emisiji „Sceniranje”.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike