Ovo je nova Marićeva naslednica! Kravatom vezuje kosu, govori pet jezika, a evo i zbog kakvih objava je prati na hiljade ljudi! (FOTO)

20.10.2023

20:42

1

Ima dvadeset godina i uporedo s poslom studira

Ovo je nova Marićeva naslednica! Kravatom vezuje kosu, govori pet jezika, a evo i zbog kakvih objava je prati na hiljade ljudi! (FOTO)
Milomir Marić - Copyright ATAImages/M. M.

Milomira Marića publika je u poslednje vreme u prilici da na malim ekranima viđa rame uz rame s mladom Krunom Unom Mitrović - kojoj je i mentor, prenose mediji, te koju već uveliko zovu i njegovom novom naslednicom.

On ima dvadeset godina, studira političke nauke, govori pet jezika i veoma dobro barata različitim društvenim temama, u šta mogu da se uvere svi oni koji prate emisiju „Dobro jutro, Srbijo“.

 

 

Marić joj je, s druge strane, svakako veliki uzor. Ona ne krije da ima velike snove i da ne planira da stane dok ih ne ostvari.

- Odustajanje nikada nije bilo opcija, za sebe sam oduvek imala planove. Maštala sam o velikim stvarima i sada radim na tome. Pozitivan stav i vera u dobar ishod veoma su važni - kazala je Mitrovićeva u jednom intervjuu, prenosi „Hello", koju na hiljade ljudi prati onlajn, gde najčešće objavljuje fotografije sa posla, kao i sa svojim metrorom, te njihovim brojnim gostima.

 

 

Svojevremeno, podsetimo, ova šarmantna devojka bila je među glavnim temama razgovora pošto je tokom jednog prenosa kazala „da vidimo kakva je situacija sa snegom i olujnim vetrovima koji piče sa svih strana".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike