Željko Samardžić se posvađa sa suprugom zbog kuhinje! Ona ga odatle otera i poruči samo jedno! (VIDEO)

14.11.2023

08:30

0

Govorio je i o svojim ćerkama

Željko Samardžić se posvađa sa suprugom zbog kuhinje! Ona ga odatle otera i poruči samo jedno! (VIDEO)
Željko Samardžić - Copyright ATA Images/Z.M.

Željko Samardžić priprema solističke koncerte u Beogradu u MTS dvorani, pa je našao vremena da popriča sa ekipom 24sedam o muzici, životu i sitnim sukobima sa suprugom.

Na samom početku, pevač je istakao kako i dalje čuva poklone od svojih fanova koje su mu davali na koncertima širom regiona.

- Čuvam, i većina tih poklona je kod mojih unuka, kod Nine i Anđelije. Obično su to neke lutke, i svaki poklon mi je podjednako važan - rekao je Željko.

24sedam/Vladan Mišić
Željko Samardžić

 

Pevač je iz Bosne i Hercegovine davnih dana došao u Srbiju, pa je otkrio kako mu je bilo na početku boravka u srpskoj prestonici.

- Bilo mi je veoma neobično, došao sam u Srbiju kao čovek koji ima hercegovački naglasak, pa sam grešio kod nekih reči, ispravljale su me i moje ćerke. Zahvalan sam prijateljima koji su me zaista svim srcem prihvatili u Beogradu i divne uspomene imam - istakao je Željko.

ATA Images/Z.M.
 

 

"Svakoj ćerki sam pevao na maturskoj večeri"

Samardžić ima tri ćerke, Sanju, Minju i Danijelu, a kada su one slavile matursko veče, pevač je bio tu da zabavlja prisutne. 

- Sve tri ćerke su tu kada mi nešto treba. Moram da kažem kako sam svakoj od njih pevao na maturskoj večeri. Niko nije znao od njenih prijatelja da im je tata pevač, pa kada su ugledali mene na proslavi, krenulo bi opšte iznenađenje. "Kako mi, Sanja, nisi rekla da ti je tata Željko?", takve rečenice bih slušao. To je bilo u periodu kada sam snimio velike hitove u karijeri - opisao je Željko.

ATAImages/Zorana Mandić
Željko Samardžić

 

Željko je decenijama u braku sa Majom, sa kojom se odlično slaže. Međutim, imaju male sukobe kada se on pojavi u kuhinji.

-  Nekad volim da se petljam u kuhinji, a nisam baš nešto vičan kuvanju. Onda mi ona kaže: "Ma hajde skloni se, pusti da ja to završim. Nisam u kuhinji dobrodošao, ne samo zbog kuvanja nego zbog jela, jer nekad volim da pojedem nešto u hodu, ali ne samo ja. A moje ćerke bi tako volele da im tata smrša bar pet kilograma (smeh) - izjavio je Samadržić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike