Željko Samardžić nikad nije preboleo smrt sina Zlatka: Razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ

29.07.2023

13:15

0

Njegova supruga Maja i on se teško nose sa gubitkom

Željko Samardžić nikad nije preboleo smrt sina Zlatka: Razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ
Željko Samardžić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Malo je poznato da su pevač Željko Samardžić i njegova supruga Maja Samardžić svojevremeno izgubili sina Zlatka, koji je preminuo sa nepuna četiri meseca.

Njihov brak traje više od četiri decenije, a njihova ljubav odolela je brojnim iskušenjima i opstala dan-danas.

- Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: 'Ti ideš kući sa mnom'. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze. Muzičari su tada bili na lošem glasu, odmah pored fudbalera i još nekih zanimanja. Međutim, ja sam sve to već za nekih pet-šest dana doveo u red. Njeni su mi govorili da ona želi da studira, a ja sam rekao da to može i pored mene. Ali onda su brzo došla i dečica, to vam je život... Ona nikada nije zažalila zbog svoje odluke. Dan-danas imam odličan odnos s njenom familijom, život sve to nekako namesti - svojevremeno je Željko izpričao za Story.

Marija Mladjen/ATAImages
Maja i Željko Samardžić

Samardžić je svojevremeno govorio i o gubitku koji njegova supruga i on nikada nisu preboleli. Sin Zlatko im je preminuo kada je imao samo tri i po meseca.

- Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo - pričao je Željko.

- Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede - ispričao je pevač.

Inače, danas, Željko i Maja su ponosni roditelji tri ćerke, koje su im podarile unuke u kojima par uživa.

24sedam
Željko Samardžić sa porodicom

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike