Samardžić baš kuburi s kilažom! Pred niz tradicionalnih novogodišnjih koncerata sve nasmejao šalama na svoj račun: Džabe se trudim! (VIDEO)

13.11.2023

12:50

0

Željko će se sa svojom publikom družiti 21, 22, 28, 29. i 30. decembra, a nada se da „dotad neće pući"

Samardžić baš kuburi s kilažom! Pred niz tradicionalnih novogodišnjih koncerata sve nasmejao šalama na svoj račun: Džabe se trudim! (VIDEO)
Željko Samardžić - Copyright ATA Images/Z.M.

Pevač Željko Samardžić odžaće ovog decembra čak pet koncerata pred najluđu noć. Tim povodom, danas je na druženju s novinarima među kojima je bila i ekipa 24sedam istakao da se već sprema punom parom, ali da mu se nikako ne da - da oslabi.

Prethodno, inače, pevač je s ponosom predstavio spot za pesmu „Moja si", a onda je sve nasmejao komentarom da se „nada da neće pući" do tradicionalnog novogodišnjeg druženja sa svojim fanovima u MTS dvorani.

 

 

Željko će i svoje druge, brojne hitove, rado nanizati 21, 22, 28, 29. i 30. decembra. Karte za prva dva koncerta već su rasprodate.

- Da smršam koji kilogram, ne da mi se (smeh) - kazao je Samardžić koji je potom otkrio kako se okrenuo i liposukcijskoj dijeti, vrlo sličnoj proteinskoj, a koja „osigurava do 10 kilograma manje za vrlo kratko vreme".

Poenta je u unošenju dosta dobrih masti i proteina, a značajno manje ugljenih hidrata. Međutim, on nikako da vidi željene rezultate.

- Nikako, džaba pokušavam... - otvorio je dušu on, a kako je sve izgledalo čeka vas u videu koji sledi.

Novaku sam posvetio „9.000"!

Željko Samardžić, ATAImages/Zorana Mandić
 

Željko je u okviru konferencije ispričao i koliko je veliko iznenađenje za njega bio dolazak Jelene i Novaka Đokovića na njegov koncert početkom godine. Poznati par je, naime, bio odlučio da Dan zaljubljenih provede uz baš njegove hitove, što mu je i te kako prijalo, kao i publici.

- Posvetio sam mu pesmu „9.000" sa željom da se vrati sa peharom u ruci... Ove godine smo već u februaru imali koncert u Novom Sadu, kada je moj menadžer pokucao na vrata, ja otvaram i, ispred vidim Novaka i Jelenu. Onda sam to, naravno, odmah podelio sa novosadskom publikom. Bilo je skandiranja „Nole, Nole, svi te vole" - prisećao se pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike