Željko Samardžić otvoreno o početku ljubavi sa ženom Majom: Majka ju je krila, a ja sam se peo po zgradama samo da joj mahnem!

26.05.2023

13:01

0

Par već decenijama uživa u skladnom braku

Željko Samardžić otvoreno o početku ljubavi sa ženom Majom: Majka ju je krila, a ja sam se peo po zgradama samo da joj mahnem!
Željko Samardžić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Željko Samardžić jedan je od pevača koji se mogu pohvaliti skladnim i dugim brakom. Sa Majom uživa već decenijama i ponosan je otac tri ćerke.

Porodica mu je na prvom mestu i slaže se sa izrekom - da ljubav sve može da pobedi.

 

 

– Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Minja živi na petom spratu i pošalje mi snimak kako Anđelija plače i ja se odmah pakujem i idem gore, našla je foru kako da je ja pričuvam - samo mi pošalje da plače. Zaista imam skladan brak, divnu porodicu, na moje ćerke sam ponosan – govorio je pevač jednom prilikom za medije.

Samardžića, s druge strane, prilično rastužuje činjenica da danas sve više mladih ne veruje u trajne ljubavi, te da su razvodi mnogo brojniji nego „u njegovo vreme".

„Zato smo mi tolike godine zajedno!"

– Jedini interes mora da bude ljubav. Moraju da budu oni leptirići i tu se nećete prevariti. Kada krenete da gradite kuću, glupo je da je rušite. Ja sam pod prozorom mojoj Maji pevao uz gitaru. Nju je mama sakrila, nije joj dala da izlazi. Nije to bila baš ljubav na prvu da su joj dozvolili, ali ljubav je bila uporna. Peo sam se po nekim zgradama, mama joj da da čisti balkon, a ja je dozovem nekako, ona se okrene i ja joj mahnem i zato smo 44 godine zajedno. Treba sve raditi iz ljubavi. Kada osetim da pevam da mi prođe vreme, neću više ni pevati - objasnio je bio on, prenosi „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike