Nataša i Kristina Bekvalac se i dan-danas tuku: Bude žestoko, možemo i saradnju da prekinemo! (VIDEO)

06.11.2023

21:50

0

Žestoke okršaje nastavile su i pošto su porasle

Nataša i Kristina Bekvalac se i dan-danas tuku: Bude žestoko, možemo i saradnju da prekinemo! (VIDEO)
Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam / V. M.

Nataša Bekvalac sramežljivo je priznala došavši na jedan prestonički događaj kako je tek nedavno stavila tačku na fizičke okršaje sa Kristinom.

Iako većina takve zaboravi u ranijoj mladosti, Bekvalčeve to očito nisu učinile, a prema sestrinim rečima - i njihova saradnja može da se dovede u pitanje pošto na takav neki način „uzmu da rešavaju nesuglasice".

Nataša i Kristina Bekvalac, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- Jako je sramota, ali Kristina i ja smo se donedavno tukle - kazala je kroz osmeh Nataša koju, sa druge strane, majka Mira u poslednje vreme uopšte ne kritikuje, po čemu je domaća publika dobro zna.

- Ne, nešto se utišala ovih dana - izjavila je ona, koja sa svojom ćerkom Hanom neguje vrlo prisan odnos, kako je objasnila i večeras pred okupljenim medijima među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Ipak, njih dve ne izlaze zajedno, jer se zna „koja je čija uloga".

 

 

- Ne, ne izlazimo mi zajedno. Nisam ja njena drugarica, ja sam njena mama. Radim sve što rade mame i to je naš odnos, a da stavljam kikice i da izlazim u disko klubove, teško (smeh)... Uvek smo mi imale zajedničke teme i u prošlom vremenu i u sadašnjem, a imaćemo i te kako u budućnosti. Između ostalog i to je (zaljubljivanja, momci, pubertetske muke) jedna od tema, svakako - rekla je pevačica.

Tako je to u porodicama!

Kristina Bekvalac, Printscreen 24sedam TV
 

Kristina, koja je sa sedmom silom razgovarala ubrzo posle Nataše, dodala je kako su sestrinske rasprave i te kako žestoke kada su njih dve u pitanju.

- Da, pa tukle smo se, oduvek se tučemo (smeh). Uglavnom oko sitnica. Ne znam kakve su tuđe, al' naše su žestoke. Pretimo jedna drugoj i da ću da prekinem saradnju, tučemo se, trako je to u porodicama - rekla je na tu temu ona.

Kako je još tekao razgovor sa Natašom Bekvalac pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike