Ovako izgleda momak zbog kog je Bekvalčeva bežala od kuće! Živeli su zajedno u Crnoj Gori - dok otac nije otišao po nju (FOTO)

18.10.2023

08:30

1

Upoznali su se na jednom letovanju, a pevačica je odmah „otkačila" za njim

Ovako izgleda momak zbog kog je Bekvalčeva bežala od kuće! Živeli su zajedno u Crnoj Gori - dok otac nije otišao po nju (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osim pesmama, Nataša Bekvalac svoju je publiku opčinila i raznim pričama vezanim za njen ljubavni život. Pevačica se do sada tri puta udavala i razvodila, iz dva braka ima ćerke kojima je maksimalno posvećena, a izvesne avanture takođe nikome nisu mogle da promaknu.

Kao punoletna devojka, primera radi, pisalo se kako je Nata pobegla od kuće zbog biznismena iz Crne Gore, Lole Lukovića. Njih dvoje su se upoznali na jednom letovanju, a ubrzo, Bekvalčeva je rešila „da je vreme za velike promene" pa je pobegla od kuće i - otišla pravo kod njega u Podgoricu.

Nekoliko meseci proveli su zajedno i otad, verovatno, njihove zajedničke fotografije koja još kruži društvenim mrežama. Prema ranijim napisima, otac Dragoljub na kraju je otišao po nju i vratio je za Novi Sad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Gostujući skoro u jednoj emisiji, Bekvalčeva je još jednom napomenula javno kako je taj beg u stvari bio za nju, a ne zbog njega - plan joj je bio da postane svoj čovek i počne sama da donosi svoje odluke.

- Bunt mi nije stran, da tako kažem. Iz bunta sam uradila i mnogo pogrešnih stvari, jer kad uđem u to stanje odbrane, sklona sam burnim reakcijama i greškama. Svoju najveću sam napravila već nakon srednje škole, četvrta godina je bila, kada sam pobegla od kuće. Ne iz ljubavi prema dečku, kako se pričalo, nego iz želje da pokažem da želim da budem svoj čovek i da sama odlučujem o svom životu. To je bio moj način da odgovorim na pritiskanje roditelja - počela je u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se prikazuje na televiziji „Blic", pa je zatim nastavila o tome koliko je onda živela i u strahu, jer nije imala pojma šta u stvari radi, otišavši iz toplog doma bez bilo kakvog plana.

„Stvari s kojima sam se tada susrela..."

Nataša Bekvalac, 24sedam/Goran Sivački
 

- Prvo, bila sam prestravljena. Nisam imala nikakav plan, nisam znala šta radim, samo sam želela da pobegnem. Stvari sa kojima sam se susrela u toku tri meseca koliko nisam bila kod kuće, su one koje su ostavile trajan trag na mene kao žensko biće, ali sam se vratila drugačija i od tog trenutka sam i nastavila da živim sama - naglasila je Nataša, koju sada plaši i sama pomisao na to da se njena ćerka „okrene ovakvim potezima".

Za Lukovića se, sa druge strane, jedno vreme pisalo da je postao vlasnik izvesnog lokala u Podgorici, ali da posebno uživa okružen porodicom - suprugom i njihovim blizancima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike