Čendler je trebalo da prevari Moniku? Ovako je Metju Peri sprečio ogroman, „Prijateljski" skandal!

06.11.2023

17:10

0

Velika tajna otkrivena je posle smrti glumca

Čendler je trebalo da prevari Moniku? Ovako je Metju Peri sprečio ogroman, „Prijateljski" skandal!
Metju Peri - Copyright Profimedia

Ljubavna priča Monike Geler i Čendlera Binga iz serije „Prijatelji" mnogima je i dan-danas jedna od najomiljenijih. Međutim, javnost je mogla da je upamti i po neviđenom skandalu koji bi, da se odvio, podigao veliku prašinu oko serijala, pa i glavnih aktera iste - smatrao je sada pokojni glumac Metju Peri.

On se kao Bing i te kako proslavio, a krajem devedesetih dobio je bio zadatak da prevari Moniku (Kortni Koks), istakla je Lisa Keš koja se tada pojavila u epizodi „The One in Vegas: Part 1". Prema njenim rečima za „TMZ", par je trebalo da se posvađa, a ona da se odazove na poziv za rum servis. Onda, usledila bi preljuba s hotelskim osobljem, a Peri je duboko verovao da Čendleru to fanovi nikako ne bi oprostili.

Iz tog razloga, otišao je da pregovara s glavnima i čitava scena bila je izbačena.

Metju Peri, Profimedia
 

Lisa je, sa druge strane, zadržana u epizodi - bila je stjuardesa s kojom Rejčel (Dženifer Aniston) i Ros (Dejvid Švimer) pričaju na putu ka Vegasu. Bila je svesna da bi se daleko bolje probila kao „žena s kojom je Čendler prevario Moniku", ali isto tako, taj detalj značajno bi uticao na nastavak čitavog šoua, te se nije bunila.

Ovu informaciju podelila je s pomenutim medijima posle Perijeve smrti, pa se pridružila brojnima u sećanju na njega kao dobrog, duhovitog čoveka kojeg su mnogi voleli.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike