Bivša verenica Metjua Perija izazvala mnogima suze: Bio je brilijantan, ali i komplikovan, ostavio je veliki uticaj na mene

31.10.2023

11:58

0

Kako ističe, glumac bi voleo to što ceo svet priča o njegovom talentu

Bivša verenica Metjua Perija izazvala mnogima suze: Bio je brilijantan, ali i komplikovan, ostavio je veliki uticaj na mene
Metju Peri i Moli Hurvic - Copyright Profimedia

Metju Peri, kog će svi pamtiti kao legendarnog Čendlera Binga, preminuo je, nažalost, pre nekoliko dana u 54. godini. Mnogi se osećaju kao da su izgubili prijatelja, koji je uspevao da ih nasmeje do suza. Sada se oglasila i njegova bivša verenica Moli Hurvic.

Ona je objavila dirljivu poruku posvećenu Metjuu, koja je mnogima izazvala suze. 

- Voleo bi da može da vidi kako svet priča o tome koliko je bio talentovan. I zaista jeste - započela je ona, pa dodala:

- Kako se bližilo okupljanje "Prijatelja", gledali smo seriju zajedno. "Je*ote, bio sam tako dobar! Jesi videla šta sam uradio tu?". Vraćali smo se i proučavali scene. Naše poštovanje i cenjenje humora je nešto što nas je povezalo. Biti sa njim dok ponovo otkriva svoju brilijantnost je magično.

Ipak, ona se osvrnula i na ne tako lepe stvari, ali istakla da je i na tome zahvalna. 

- Ali, naravno da sam poznavala tog čoveka i na drugačiji način. Iako sam ga volela dublje nego što mogu da objasnim, bio je komplikovan i znao da izazove bol za koji nisam znala da postoji. Niko, u mom životu, nije imao takav uticaj na mene kao Metju Lengford Peri. Na tome sam mu večno zahvalna, zbog svega što sam naučila iz naše veze. Meti, osećam se spokojno zato što znam da si miran. Iskreno, Mol-o-Rama - zaključila je Moli. 

Njih dvoje su, inače, bili u vezi nekoliko godina, sve do 2021. godine, a Metju je čak planirao i da se oženi njom. Međutim, umesto venčanja usledio je raskid za koji se detalji ne znaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike