Žena s kojom je Metju Peri proveo poslednje sate van sebe je od bola: Evo na šta joj se glumac žalio

30.10.2023

17:25

0

Njegova smrt ju je mnogo potresla

Žena s kojom je Metju Peri proveo poslednje sate van sebe je od bola: Evo na šta joj se glumac žalio
Metju Peri - Copyright Profimedia

Metju Peri preminuo je proteklog vikenda kod kuće, u Los Anđelesu. Prethodno, glumac je izvesno vreme proveo igrajući piklbol s prijateljicom iz „Riviera Country Club-a", a ona, otkako je saznala za njegovu smrt, u potpunom je šoku.

Voditelj Bili Buš sa „Extra" televizije ispričao je za tamošnje medije kako je bio u prilici da posle tragedije porazgovara sa njom, te da mu je ona otkrila na šta joj se bio požalio pre nego što je otišao kući, a onda i izdahnuo.

- Pričao sam sa ženom s kojom je (Metju Peri) igrao piklbol gotovo svakog jutra. Totalno je šokirana. Obožavala ga je. Kazala (mi) je kako ga je mučio umor, kao i tokom nedelju dana pre, tako joj se požalio. Više nego obično. Oko sat su igrali i on je onda otišao kući - prepričavao je on razgovor, prenosi „Mirror", pa je onda dodao kako su pokojnog glumca i ostali članovi pomenutog kluba mnogo voleli; vežbao bi s jednim drugom kog je tu imao i treninzi su umeli da mu budu veoma naporni.

Svi zajedno, sada su skrhani bolom zbog njegovog tužnog odlaska.

Prema pisanju „The Sun-a", Metju se nedavno iz penthausa bio preselio na značajno manje imanje, ali svakako luks naselja Pacifičke palisade. Sve vreme je provodio s ljudima koji ne piju ili svojim asistentima. Proteklog vikenda, viđen je kako uživa u restoranu „The Apple Pan", a nekoliko dana pred smrt se fotografisao u svom džakuziju.

Definitivno se udavio?

Metju Peri na treningu, Profimedia
 

U istom, inače, nađen je minule subote, od strane ličnog pomoćnika kog je malo ranije poslao da mu obavi nešto po gradu. Osoba je odmah okrenula broj Hitne pomoći, a za termin iskorišćen u tih petnaestak sekundi telefonskog razgovora kažu da je možda i definitivni uzrok smrti, prenose dalje pomenuti mediji.

Tada, izneta je bila pretpostavka da se glumac udavio.

Nadležni su u kući pronašli antidepresive, lekove za anksioznost, kao i HOBP (hronična opstruktivna bolest pluća), ali kraj njegovog tela - ničega ni od toga nije bilo. Navodi se da je Peri pretrpeo srčani zastoj u hidromasažnoj kadi, pa onda i izdahnuo. Zvanični rezultati, te uzrok smrti, još se čekaj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike