Prve fotografije grobnog mesta Metjua Perija: Voljeni Čendler počiva uz slavne legende Holivuda (FOTO)

06.11.2023

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Groblje na kome je sahranjen se nalazi na samo nekoliko koraka od studija gde su snimani "Prijatelji"

Prve fotografije grobnog mesta Metjua Perija: Voljeni Čendler počiva uz slavne legende Holivuda (FOTO)
Copyright Profimedia

Smrt Metjua Perija je i dalje vodeća tema u svetskim medijima koji se bave filmom i slavnim ličnostima, a koliko je popularni Čendler bio omiljen govori i činjenica da se njegovi obožavaoci i dalje opraštaju od glumca, kako na društvenim mrežama, tako i obilaskom njegove kuće u kojoj je preminuo, ispred koje ostavljaju cveće, igračke i emotivne poruke.

Profimedia
 

Peri je u subotu sahranjen na Forest Lawn u Los Anđelesu, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo članovi njegove porodice i glumci iz serije "Prijatelji".

Ispraćen uz pesmu posvećenu zavisnicima

Ispraćen je uz pesmu Pitera Gabrijela i Kejt Buš "Don't Give Up", koja je neslužbena himna svih onih koji se bore sa raznim oblicima zavisnosti, a zna se da je Metju godinama imao probleme sa drogom i alkoholom. 

Sada su objavljene i prve fotografije grobnog mesta slavnog glumca, a pomenuto groblje se nalazi na samo nekoliko koraka od studija Varner Bros., gde su snimani "Prijatelji", što naglašava duboku vezu između njegovog života i uloge koja je odredila njegovu karijeru.

Memorijalni park Forest Lawn nije samo groblje već i odmorište holivudske elite, a velike zvezde kao što su Bet Dejvis, Elizabet Tejlor, Merilin Monro, Pol Voker, Majkl Džekson i mnogi drugi su takođe sahranjene u njegovom mirnom okruženju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike