Kanje Vest se s novom ženom preselio u baš skroman stan, ali mala Nort uživa tamo: Evo šta na to Kim Kardašijan ima da kaže!

03.11.2023

00:10

0

Devojčicine suze i te kako je bole

Kanje Vest se s novom ženom preselio u baš skroman stan, ali mala Nort uživa tamo: Evo šta na to Kim Kardašijan ima da kaže!
Bjanka i Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest se s novom ženom Bjankom iselio iz vile i par sada živi u vrlo skromnom stanu. Uprkos tome što svi bruje kako se „baš odrekao luksuza" i pitaju se šta li je posredi, njegovoj najstarijoj ćerki Nort kod njega je kao u raju.

Štaviše, pričajući jednom majci Kim Kardašijan koliko joj je tamo lepo, suze nisu izostale.

- Kazala mi je kako ima najboljeg tatu jer nema dadilje, kuvare, obezbeđenje. On živi u stanu. Pa me pita što mi nemamo stan. Suze samo liju. „Ne mogu da verujem da nemamo stan..." - prepričavala je Kim sestri Kortni u novoj epizodi njihovog porodičnog rijalitija.

Kim Kardašijan, Profimedia
 

Ona ju je u potpunosti razumela, jer kroz slično prolazi sa svojim naslednicima. S bivšim dečkom Skotom Disikom, podsetimo, ima troje dece - ćerku Penelopi i sinove Rejna i Mejsona.

- Tako oni pošto odu kod Skota. Kažu: „Tata ima najbolju kuću, tvoja nema pojma... Njegova nije posebno velika, vajb je mnogo bolji". Imam utisak da je uvek teže roditelju kod kog su deca češće - prokomentarisala je najstarija sestra Kardašijan.

Inače, Nort Vest se nimalo nije dopalo što joj je majka odvela brata i njegove drugare najpre u London, a onda i u Pariz na fudbalsku utakmicu, što je bilo i prikazano u šouu u prethodnoj epizodi.

- Sejnt je bio oduševljen, a ona je pobesnela. Nije htela da priča sa mnom jer „nju nikad tako samu ne vodim negde". A ja joj kažem: „Nas dve to uvek radimo!" - objašnjavala je Kardašijanova, koju je sestra potom posavetovala da osmisli manje ekstravagantno druženje s naslednicom koja očito uživa u značajno jednostavnijim stvarima.

 

 

- Idite u šetnju, na planinarenje, na čaj. Recimo, Rejn i ja umemo nekad samo da sedimo i da pričamo, maksimalno fokusirani samo jedno na drugo - kazala joj je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike