Kortni Kardašijan, u jeku drame sa sestrom, potpuno iskopirala Kim: Ljudi, ovo je neverovatno, identične su! (FOTO)

31.10.2023

07:45

0

Mlađa sestra joj je poslužila kao inspiracija

Kortni Kardašijan, u jeku drame sa sestrom, potpuno iskopirala Kim: Ljudi, ovo je neverovatno, identične su! (FOTO)
Kortni i Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kako se danas u Americi proslavlja "Noć veštica", tako su mnoge poznate ličnosti već na svojim društvenim mrežama podelili svoje kostime. I dok svi čekaju da vide šta će uraditi Hajdi Klum, koja zovu "kraljicom kostima", Kortni Kardašijan je neko o kome svi pričaju.

Ona je, naime, inspiraciju za svoj kostim pronašla u mlađoj sestri Kim Kardašijan. Naime, kada se Kim prvi put pojavila na čuvenoj MET Gali 2013. godine, ona je bila u poodmakloj trudnoći. 

Nosila je tada cvetnu haljinu sa izraženim šlicem, crveni karmin, a kosu vezala u nizak rep. Kako je sada Kortni u poodmakloj trudnoći, sestra joj je poslužila kao inspiracija za "Noć veštica".

Ono što je mnoge oduševilo jeste koliko njih dve čak identično izgledaju, do te mere da ih mnogi i ne razlikuju.

"Ovo je neverovatno, identične su", "Ljudi, ovo je kostim veka", "Kortni još jednom pokazala da je kraljica", "Je l' joj Kim pozajmila haljinu ili je šila novu?" - bili su samo neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Kortni i Kim su već mesecima u lošim odnosima. Sve je počelo kada je Kim pristala da bude kreativni direktor revije za brend "Dolče i Gabana", što joj je Kortni zamerila, jer je ona samo nekoliko meseci ranije sarađivala sa čuvenim dvojcem na svom venčanju.

Profimedia
Kim i Kortni Kardašijan

Na kraju prethodne i na početku nove sezone "Kardašijanovih", sestre su i dalje bile u svađi, čak je Kortni nazvala Kim "vešticom". Međutim, čini se da tenzija među njima pomalo popušta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike