Tejlor Svift „ujela" Kanjea Vesta u novoj pesmi? Fanovi su sigurni - ovo je o Kim Kardašijan i svaka joj čast! (VIDEO)

31.07.2023

07:45

0

Pojedinci su čak našli i dokaze da su u pravu

Tejlor Svift „ujela" Kanjea Vesta u novoj pesmi? Fanovi su sigurni - ovo je o Kim Kardašijan i svaka joj čast! (VIDEO)
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Pevačica Tejlor Svift je s albumom „Midnights" svakako podigla ogromnu prašinu, međutim, otkako se na društvenim mrežama pojavio i podatak da „ju je za jednu pesmu sigurno inspirisala Kim Kardašijan", nastala je posebna vrsta „cirkusa". U pitanju je numera „Vigilante Sh*t" i već ima i dosta navodnih dokaza da je ovime i te kako „ujela" repera Kanjea Vesta, s kojim je Kim bila u braku, a s kojim se ona svojevremeno žestoko svađala i javno.

Drama između njih nastala je oko zvučnih poruka koje su bile isplivale, a ticale su se dozvole da Kanje repuje o Tejlor, što je ona ubrzo zatim negirala da se desilo. Godinu dana otad, pojavio se snimak i celokupnog razgovora, pa je publika bila saznala - da Sviftova nije lagala.

Tejlor Svift i Kim Kardašijan, Profimedia
 

Sada, pošto su se stvari značajno smirile i odnosi, naizgled, „ispeglali", pevačica je prema tvrdnjama mnogih - rešila da ozbiljno zapečati sve rečima:

- She needed cold hard proof so I gave her some, she had the envelope, where you think she got it from? Now she gets the house, gets the kids, gets the pride, picture me thick as thieves with your ex-wife. And she looks so pretty driving in your Benz... (Tražila je jake dokaze i ja sam joj ih dala, nosila je kovertu, šta misliš, odakle joj? Uzela je kuću, decu... Zamisli, koliko sam bliska s tvojom bivšom ženom. I tako je lepa dok vozi tvoja kola...)

Kanje Vest, Profimedia
 

Za snimak koji kruži Instagramom, TikTokom... Pronađena je čak fotografija Kim koja u rukama najpre nosi ogromnu kovertu, ali nije poznato iz kog razloga. Takođe, kako ona i njen bivši imaju i jedna ista kola, nije bilo teško „iskopati i to".

 

 

Tejlor, Kim, pa ni Kanje, nisu se oglašavali akonto ove teorije, napominju strani mediji. „Vigilante", pak, predstavlja „nekoga ko pokušava da spreči ili kazni, nezvanično, drugu osobu za zlodelo", što je Sviftova, šuška se, ovom pesmom i te kako uradila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike