Sestre Bekvalac bez dece na Mikonosu! Za luks smeštaj plaćaju dnevno 900 evra, a društvo im pravi jedan frajer (FOTO/VIDEO)

06.06.2023

11:20

0

Iskoristiće i radno odmor

Sestre Bekvalac bez dece na Mikonosu! Za luks smeštaj plaćaju dnevno 900 evra, a društvo im pravi jedan frajer (FOTO/VIDEO)
Sestre Bekvalac sa Mihanom Momosom - Copyright Printscreen Instagram/ Bekvalceva

Nataša Bekvalac otuputovala je sa sestrom Kristinom na Mikonos, gde se provode i uživaju u luksuzu.

Njih dve su otišle u Grčku bez dece, a iznajmile su apartman sa bazenom i ležaljkama, gde prave žurke i uživaju u dobroj hrani.

Iako nisu blizu plaže, imaju poslugu koja im donosi sve što žele, a najveći deo dana provode na velikoj terasi, odakle se prostire pogled na ceo Mikonos.

Međutim, ovo uživanje nije jeftino. Sestre Bekvalac za noć sa doručkom u luksuznom smeštaju plaćaju čak 900 evra, a ukoliko žele baš doručak na terasi, to zadovoljstvo ih košta dodatnih 45 evra. 

 

 

Bekvalčeva je napisala, ispod snimka sa sestrom, da će odmor iskoristiti i pomalo radno, a društvo im pravi poznati dizajner Mihano Momosa.

- Poznajem ga i volim od njegove petnaeste.Uživam u svakom koraku njegovog puta uspeha i rasta. Kažu ne treba mešati posao i prijateljstvo, žao mi je ali ja mislim da tek tada dešava se magija. Na Mikonosu smo, prijatelji smo ,volimo se i ...pomalo raduckamo. Naravno, i ona je tu... - napisala je pevačica.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike