Razvela se od istog partnera drugi put! Isplivali detalji braka Bekvalčeve

03.12.2021

19:09

0

Kristina i Ivo su se prvi put na večnu ljubav zakleli 2008. godine, a potom se i razveli, a onda su ponovo 2013. stali pred oltar

Razvela se od istog partnera drugi put! Isplivali detalji braka Bekvalčeve
Kristina i Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stilistkinja i dizajnerka Kristina Bekvalac bila je slobodna da sa pratiocima razmeni detalje koji se tiču njenog kako privatnog, tako i poslovnog života. Tom prilikom ona je priznala svojim obožavateljima da se drugi put razvela od istog partnera - Iva Martinovića sa kojim ima ćerku Petru i sina Novu.  

Naime, mnoge je zanimalo zašto je Bekvalčeva ponovo okončala brak. Jedan pratilac ju je upitao: Zašto si se razvela?", na šta je ona odgovorila kratko i jasno "Zato što nam nije bilo lepo".

Instagram printscreen/kristinabekvalac
 

Ali, to nije bilo jedino pitanje koje se ticalo njenog razvoda, usledilo je još nekoliko, a Kristina je svima stavila jasno do znanja da je sa bivšim mužem ostala u normalnim odnosima zarad dece.

- Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije - odgovorila je Bekvalčeva pratiocu na pitanje. 

Podsetimo, Kristina i Ivo su se prvi put na večnu ljubav zakleli 2008. godine, ali su se posle nekoliko godina razveli. Njihova ljubavna priča nastavila se 2013. godine, pa su ponovo stali pred matičara, a sin Noa im se pridružio 2017. godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike