Britni otkriva šta je pila na svoju ruku dok je izlazila s Paris i Lindzi: Šamar koji mi je majka tad lupila nikad neću da zaboravim!

20.10.2023

23:20

0

Tako nešto dotad nije doživela

Britni otkriva šta je pila na svoju ruku dok je izlazila s Paris i Lindzi: Šamar koji mi je majka tad lupila nikad neću da zaboravim!
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs je u svojim memoarima, između ostalog, otkrila i „čime je ona izabrala da se drogira" dok je izlazila sa Paris Hilton i Lindzi Lohan. Na svoju ruku je, prema sopstvenom priznanju, obožavala da uzima „adderall" (amfetamin) - poznat i kao „lek koji je mnoge mlade u Americi upropastio", a i odrasle je zaludeo jer su ga izvesni uzimali kao opojnu supstancu za rekreativno uživanje. U pitanju je, u stvari, smesa soli amfetamina koja se u osnovi prepisuje za lečenje poremećaja pažnje, kao i hiperaktivnosti, ali mahom kod dece.

- Nije bilo baš tako ludo kao što je ovde štampa to predstavila javnosti - pisala je Spirsova koju, kako je potom dodala, jače droge nisu privlačile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

- To bi me baš podiglo. Da se bar nekoliko sati u dani ne osećam depresivno - nastavila je ona.

Protekle godine u oktobru, podsećanja radi, Britni je otkrila putem svog Instagrama kako ju je majka jednom „sačekala šamarom kod kuće", pošto se vratila iz jednog od tih izlazaka sa Paris i Lindzi. Ubrzo, prebrisala je objavu, ali ne dovoljno brzo da pojedincima promakne.

- To mi je bio prvi šamar ikada. Paris i Lindzi su me dovezle do kuće na plaži, gde sam boravila s decom. Tu noć, moja majka ih je čuvala, a ja sam išla po žurkama do četiri ujutru. Poludela je. Čim sam ušla, tako me je zavalila, da to nikada neću zaboraviti - napisala je onda.

Džastin je jeste „otkačio" preko poruke!

Britni Spirs i Džastin Timberlejk. Profimedia
 

Britni Spirs potvrdila je u knjizi „The woman in me", koja izlazi 24. oktobra, da ju je Džastin Timberlejk, kako se i šuškalo, stvarno ostavio preko poruke. To ju je bilo slomilo i razmišljala je da obustavi i svoju karijeru u to vreme.

- Dok sam ja u Luizijani bila kao u komi, on je bio srećan, trčkarao Holivudom - istakla je, a tek ju je bilo pogodilo što se vodila kao „bludnica koja je izneverila zlatnog dečka Amerike".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike