Britni Spirs priznala da je abortirala! Pevačica šokirala detaljima koje je iznela u memoarima

17.10.2023

18:43

0

Nije bila spremna na dete

Britni Spirs priznala da je abortirala! Pevačica šokirala detaljima koje je iznela u memoarima
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs uskoro će objaviti memoare "Žena u meni", propraćene i audi-knjigom, a glavni narator je glumica Mišel Vilijams. 

Ovo je predstavljao svojevrsan način da pevačica otkrije detalje iz svog života, a šokantna priznanja Spirsove do kojih strani mediji svakodnevno dolaze nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Između ostalog, Britni je u memoarima otkrila i da je u toku veze sa Džastinom Timberlejkom ostala u drugom stanju, ali da je odlučila da abortira. Naime, imala je samo 19 godina, karijeru koja je u procvatu i nije bila spremna da se u tom trenutku ostvari kao majka. 

"Bilo je neočekivano, ali za mene, to nije bila tragedija. Mnogo sam volela Džastina. Uvek sam zamišljala da nas dvoje jednog dana osnujemo porodicu. Ovako bi bilo samo malo ranije nego što sam to očekivala".

Profimedia
 

Njen tadašnji partner bio joj je podrška u ovoj odluci. 

"Rekao je da mi nismo spremni da imamo još uvek bebu, da smo još uvek jako mladi. Znam da će me ljudi mrzeti zbog ovoga, ali ja sam se složila sa njim da ipak ne rodim. Ne znam da li je to bila ispravna odluka. Da sam se ja sama pitala, nikada to ne bih uradila, ali Džastin je bio ubeđen da nije spreman da postane otac."

Podsetimo, slavni par je bio u vezi od 1999. do 2002. godine, a njihov raskid u javnosti je imao mnogo scenarija. Posle više od 20 godina Britni će u memoarima otkriti brojne pikanterije iz svog kontroverznog života, uključujući i vezu sa Timberlejkom

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike