Kako Britni Spirs živi svoj život danas? Otkrila šta je čini srećnom dve godine posle ukidanja starateljstva njenog oca

20.10.2023

07:45

0

Na novu slobodu se još uvek navikava

Kako Britni Spirs živi svoj život danas? Otkrila šta je čini srećnom dve godine posle ukidanja starateljstva njenog oca
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs će uskoro objaviti svoje memoare, koji mnogi željno iščekuju. Pevačica je već neko vreme u centru pažnje javnosti zbog mnogo stvari, a poslednje je njen razvod od Sema Asgarija.

Skoro dve godine otkako je ukinuto starateljstvo njenog oca nad njom, posle 13 godina, pevačica, koja danas ima 41. godinu, otkriva u čemu nalazi radost.

Profimedia
Britni Spirs

- Ja sam jednostavna devojka. Volim ljude, volim Boga, i dalje volim moju porodicu i bliske prijate. Uživam u tome da priređujem i idem na večere. Moj prijatelj je nedavno imao jednu gde me je upoznao sa kreativnim ljudima koji mi se dive, koji su me nasmejali do suza - ispričala je pevačica.

Kada je u pitanju ukidanje starateljstva, Britni kaže da još uvek uči da se navikava na novu slobodu, te da je s vremena na veme to izazovno za nju.

Profimedia
Britni Spirs

- Nalazim sreću u svakodnevnim momentima, poput igranja sa mojim psom, gledanju serije "Prijatelji" i smejanju dok me ne zaboli stomak. Volim da putujem i istražujem. Dok sam bila na turneji, išla sam iz grada u grad i zadržavala se jedan dan. Sada mogu da iskusim kulture gradova koje posećujem - priznala je Britni.

Podsetimo, njeni memoari će biti objavljeni 24. oktobra, pod nazivom "Žena u meni". Pored toga što će pisati o svojoj porodici i svom životu, ona će otkriti i detalje o slavnim bivšim momcima, poput Džastina Timberlejka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike