"Bila sam osmi razred": Britni Spirs otkrila da je alkohol počela da konzumira sa majkom

18.10.2023

19:23

0

Detinjstvo joj je u lepom sećanju

"Bila sam osmi razred": Britni Spirs otkrila da je alkohol počela da konzumira sa majkom
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs je danima tema svih svetskih medija zbog memoara koje će uskoro objaviti. Poznato je da će se u ovoj knjizi naći detalji iz života kontroverzne pevačice, od ranog detinjstva, razvoda do borbe za oduzimanje starateljstva njenom ocu. 

Britni je veoma mlada postala zvezda zahvaljujući „Miki Maus klubu“ nakon čega je otpočela solo karijeru. Međutim, ubrzo je dobila epitet posrnule zvezde, te je njen život propraćen brojnim skandalima, a sada je otkrila da je alkohol počela da konzumira sa majkom.

Profimedia
 

- Počele smo iz zabave, negde od osmog razreda, mama i ja smo se vozile dva sata od Kentvuda do Biloksija u Misisipiju, i dok smo bile tamo, pile bismo 'daiquiris', a naše bi koktele zvale 'toddies' - ispričala je pevačica, kako prenosi People.

Ona tvrdi da su joj pijanstva sa majkom u lepom sećanju za razliku od pijanstva njenog oca ​Džejmija.

- Sviđalo mi se što sam mogla s vremena na vreme da pijem s mamom. Način na koji smo pile nije nimalo sličan načinu na koji je to radio moj otac. Kad je pio, postajao je depresivniji i zatvarao se, mi smo postajale srećnije, življe i pustolovnije - napisala je Britni.

Profimedia
 

Iako je poznato da odnosi u njenoj porodici nisu najbolji, Britni tvrdi da joj je detinjstvo u lepom sećanju. 

- Bilo je nešto tako predivno normalno u tom periodu mog života: maturska zabava, vožnja po našem malom gradu, odlazak u bioskop... Ali istina je da su mi nedostajali nastupi - priznala je Britni.

Podsetimo, u pomenutim memoarima Britni je otkrila i da je abortirala dok je bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom, a spekuliše se i da pevač strahuje zbog onoga što će Britni objaviti u autobiografiji proparaćenoj i audio knjigom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike