Ima 15 godina otkako su ih prozvali „svetim trojstvom"! Paris oštro, uz staru fotografiju: Izvukle smo se! (FOTO)

06.12.2021

07:11

0

Čuvena naslednica lanca hotela „Hilton" u društvu Britni Spirs i Lindzi Lohan i te kako je privlačila pažnju - zbog burnog života koji je tada vodila. Mada, ni drugarice svojevremeno nisu „razočaravale", makar ne tamošnje tabloide...

Ima 15 godina otkako su ih prozvali „svetim trojstvom"! Paris oštro, uz staru fotografiju: Izvukle smo se! (FOTO)
Paris Hilton Profimedia - Copyright Profimedia

Prošlo je 15 godina otkako su Paris Hilton, Britni Spirs i Lindzi Lohan fotografisane u automobilu ispred „Beverli Hils" hotela. Burna noć u Los Anđelesu koja je tada bila već za njima, mnogima je tako zauvek ostala u sećanju, ali i zbog natpisa koji su bili preplavili medije. Čuvena naslednica lanca „Hilton" prisetila se tog perioda u okviru svog podkasta, pa istakla da ne može da veruje „kako vreme leti", te otkrila koliko joj je drago što stvari ne stoje kao ranije.

„Sveto trojstvo"

Tada okarakterisane kao „parti devojke" koje sa sobom svuda nose dramu i intrige, danas žive potpuno drugačije. Lindzi se sprema da izgovori sudbonosno „da", Paris se već udala, a Britni „drži" fokus na sebi time što je ponovo slobodna i više ne „odgovara" ocu Džejmiju ni za šta, posle i više od decenije.

- Ne mogu da verujem da je prošlo 15 godina od ovoga. Tada su nas prozvali „svetim trojstvom" 2000. - potpisala je svoju objavu na Instagramu Paris.

- A i 15 godina kasnije, toliko toga se promenilo. Ja sam se udala, Britni je ponovo slobodna, Lindzi samo što se verila. Sviđa mi se to. „Izvukle" smo se - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- Ovako je to nekada bilo. Tabloidi su bili glavni krivci za navodne drame, svađe koje su se odvijale... Jednostavno bi napisali kako se to i to desilo, kako jedna drugu mrzi, te da svađa traje, pa pravili problem bez problema - objašnjavala je zatim u podkastu.

- Internet nam je tu sad od velike pomoći. Ali, ranije, bilo je strašno. Dugo sam se s tim borila - istakla je Paris, koju je od nastanka „svetog trojstva" kao i Britni i Lindzi dugo „bio glas" da ne izbija iz klubova, preteruje s alkoholom i troši „kao da sutra ne postoji".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike