Timberlejk se baš plaši memoara Britni Spirs: Pevačica raskomadala njihovu ljubav, pa on ne zna - šta će još ljudima da servira?

18.10.2023

07:45

0

Izlazili su od 1999. do 2002. godine, a i dan-danas se o tome priča

Timberlejk se baš plaši memoara Britni Spirs: Pevačica raskomadala njihovu ljubav, pa on ne zna - šta će još ljudima da servira?
Džastin Timberlejk - Copyright Profimedia

Džastin Timberlejk, pevač i nekadašnji član sastava „NSYNC", pita se kako li je njegova koleginica, a bivša devojka, Britni Spirs tačno predstavila njihovu romansu u svojim memoarima „The woman in me" koji treba da izađe krajem meseca. Veruje se da govoreći o istoj nimalo nije štedela, dodaje izvor, što Timberlejka izjeda, posebno ovih dana pošto se pročulo kako je pisala o abortusu iz tog perioda.

Veza im je, podsetimo, „pukla" zbog njene navodne prevare, ali Džastin je taj koji se i plaši onoga što će „danas-sutra dodatno biti servirano za javnost".

- Ma, ovo je njenih pet minuta i ona će ih iskoristiti da ispriča priču iz svog ugla... Ništa više od toga - tvrdi je drugi insajder u razgovoru za „Page six", siguran da pevačica bivšeg ni na koji način nije napala „crno na belo".

Džastin Timberlejk, Profimedia
 

Ipak, to niko ne može i da mu potvrdi, već će morati da sačeka objavljivanje knjige, pa se u sve što treba - uveri sam.

Ranije, šuškalo se kako je delo već trebalo da izađe, ali je to pomereno zbog eventualnih parnica od strane kako Džastina, tako i Kolina Farela. „The woman in me", prema daljim napisima, trebalo bi da pokriva obe njene ljubavi, pa joj je navodno bilo rečeno „da briše ili da se suoči s njihovim advokatima".

- Advokati jesu tražili knjigu na uvid i insistirali su da se pojedini delovi, naprosto, izuzmu. Svakako je ostalo dosta „mesa", onoga što nije problem reći na sav glas - objasnio je za „The Sun" još jedan insajder.

Inače, Britni je u knjizi opisala i svoj odnos sa članovima porodice, kao i vreme koje je provela „pod strogom kontrolom oca Džejmija".

Britni i Džastin

Britni Spirs i Džastin Timberlejk, Profimedia
 

Spirsova i Timberlejk su se, podsećanja radi, upoznali još kao deca, ali su počeli da izlaze tek 1998. Ranije 1999. godine, veza im je bila i ozvaničena i ogroman broj ljudi maštao je o njihovom venčanju, porodici... Kao i ona. Ipak, rastali su se 2002, a ubrzo zatim, Džastin je objavio pesmu „Cry me a river" o njenoj izvesnoj prevari zbog koje su se onda bili rastali. Britni je potom ostala s Vejdom Tompsonom, koji je plesač i s kojim se „viđala iza Džastinovih leđa", ali nisu potrajali više od godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike