Još sa 16 je ljubio pevačice, u kući i namirnice moraju da mu stoje pod pravim uglom: Velike tajne iz života Džastina Timberlejka

31.01.2021

17:58 >> 19:45

0

Pevač, tekstopisac, plesač, glumac i producent danas proslavlja četrdesetu, a tim povodom izvukli smo sitnice o kojima se malo zna

Još sa 16 je ljubio pevačice, u kući i namirnice moraju da mu stoje pod pravim uglom: Velike tajne iz života Džastina Timberlejka
Copyright Džastin Timberlejk Printscreen ,,Alan Carr Chatty Man"

Džastin Randal Timberlejk, nekada vodeći vokal boj benda „Ensink”, a danas već čuveni solo pevač, igrač, pa i glumac, rođen je 31. januara 1981. godine. Povodom 40. rođendana, brojna njegova dostignuća u svetu zabave i umetnosti „isplivala su na površinu”, pa tako i pojedini detalji iz privatnog života, koje je svet gotovo zaboravio.

Sa 16 godina je bio u vezi sa pevačicom Fergi

Pre nego što se upustio u „Ensink avanturu”, 1997. godine bio je u vezi sa Stejsi En Ferguson, poznatijom kao Fergi (nekada iz grupe „The Black Eyed Peas”). Pevačica je starija od njega sedam godina, a vezu su započeli kada je njemu bilo svga 16. Prema pisanju stranih medija, ona je prva podelila taj detalj sa svetom u jednom od intervjua, ali to svakako nije mnogo iznenadilo javnost. Naime, Džastinova supruga Džesika Bil jeste glumica, ali on je svakako bio daleko naklonjeniji pevačicama pre nego što je izgovorio sudbonosno „da”.

Zbog veze sa drugom glumicom, pročulo se da sve u kući mora da mu stoji pod pravim uglom

Osim što sve u kući mora da mu je pod konac, to isto važi i za frižider! Pevač određene namirnice slaže pod savršenim pravim uglom kako bi „održao red”. O tome su ga osebno ispitivali za vreme romanse sa Kameron Dijaz, pa su se zbijale šale o tome kako bi joj odgovorio kada bi ga zamolila da joj otvori vrata, da ne bi dodirivala kvaku – ne mogu, slažem knjige da stoje pod pravim uglom? Nijedno od njih nije se bunilo zbg ovoga. Sve vreme ljubavi uživli su do maksimuma, ističući da se trude da i pored ovih „tikova” žive lepo i lagodno.

Džastin ide sam u kupovinu cipela – za ženu

Jednom prilikom ispričao je za „People” kako je on taj koji savetuje Džesiku kako da se obuva. Sve joj kupuje sam, pa i patike – zbog njega je svojevremeno pribavila par čuvenih „Er Džordanki”.

– Volim ženske cipele – priznao je on bez imalo stida, što su mnogi pozdravili, pa ga i pohvalili za to „kakvo oko ima”.

Tost koji nije pojeo do kraja prodat je za više od 1.000 dolara

Džastin je od malih nogu na sceni i vremenom je stekao pravu armiju fanova, među kojima ima i onih koji ga vole moža i više nego što bi trbalo… Naime, jednom prilikom izvesni „stoker” ukrao je pevačev ostatak tosta, pa ga „podigao” na „eBay” i prodao. Parče je otišlo nepoznatoj devetnaestogodišnjakinji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike