Džastin Timberlejk javno se izvinio Britni, a onda i Dženet Džekson: Toliko mi je stalo do njih, a izneverio sam ih (FOTO)

12.02.2021

19:40

0

Poslednjih dana, pevač se našao na meti kritika zbog svog ponašanja prema ženama iz muzičke industrije, posebno prema bivšoj devojci, a tako i koleginici

Džastin Timberlejk javno se izvinio Britni, a onda i Dženet Džekson: Toliko mi je stalo do njih, a izneverio sam ih (FOTO)
Copyright Džastin Timberlejk Profimedia

Džastin Timberlejk oglasio se putem svog Instagram profila pa odgovorio na brojne prozivke javnosti, akonto svog ponašanja prema ženama iz sveta muzike, posebno Britni Spirs i Dženet Džekson. To kako je „hendlovao” raskid s pop princezom, a zatim i neprijatnost na sada već starom nastupu s Džeksonovom na čuvenom „Superboulu” kod mnogih je izazvalo razna negativna osećanja, a pevača je griža savesti naterala na komntar posle mnogo godina – jer je postao svestan da je i te kako mogao da da svoju reč i ranije.

– Video sam poruke, tagove, komentare i brigu i poželeo da odgovorim. Žao mi je što su moji postupci toliko puta bili samo dodatak na problem. Kada sam se loše izrazio ili se nisam oglašavao uopšte, a trbalo je. Razumem da sam loše postupio, u ovom sistemu koji odobrava mizoginiju, rasizam. Posebno se izvinjavam Britni Spirs i Dženet Džekson, pojedinačno, jer mi je i te kako stalo do tih žena, poštujem ih, a izneverio sam ih – pisao je Džastin u svojoj opširnoj objavi.

– Ova industrija i te kako ima rupa. „Gura” muškarce, posebno belce, do samih zvezda. Tako je dizajnirana. Kao privilegovani muškarac, moram da se oglasim. Naznanje me je dovelo do tačke da uopšte ne registrujem šta se dešava, odnosno šta se zapravo desilo, ali nikada, zaista, nisam želeo da uspem na tuđu štetu. Nisam bio savršen, kada je ovo sve u pitanju, tokom karijere. Znam da je ovo izvinjenje samo korak ka cilju i da ne briše prošlost. Želim da preuzmem odgovornost za svoje postupke i budem deo onog sveta koji se bori za bolje. Sve bih dao za one koje volim i koje sam voleo. Mogu bolje i to ću i učiniti – nastavio je, pa izazvao brojne reakcije fanova, uglavnom čestitke na reči koje je ispisao.

Podsetimo, Britni i Džastin započeli su romansu 1999, a okončali je burno 2002. godine. U „Framing Britney Spears”, koji trenutno potresa tamošnju javnost, gledaoci su „vraćeni” u period kada je pevač objavio svoju „Cry m a river” na račun čitavog razlaza, a koju je pevačicin nekadašnji organizator turneja nazvao „čistom muškom fantazijom osvete”. Jedna od epizoda prikazala je i delić Džastinovog intervjua tokom kog je bio upitan o intimnim odnosima s Britni, a on je na sva pitanja veoma javno odgovarao, iznoseći sve „iza zatvorenih vrata” – napolje.

Što se tiče Dženet Džekson, mnogi i danas dobro pamte trenutak kada je na poluvremenu „Superboula” 2004. godine tokom nastupa Džastin slučajno plešući skinuo pevačicu, malo nakon takođe dobro poznatog dela u kom peva: „Bet I’ll have you naked by the end of this song”. Malo zatim, muzika Dženet nije smela ni da priđe na MTV, Vh1, brojne radio stanice, dok je Džastin bio i više nego „rado viđen gost”.

– Svi su se tu skoncentrisali na mene, a ne nas – ispričala je Dženet Opri Vinfri 2006. godine: Prijateljsta su mi važna, ali izvesne stvari ne radite prijateljima. Pozvaću ga kad budem spremna da to učinim – rekla je pevačica.

Počitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike