Džastin Timberlejk i posle 20 godina misli da je ovo bila dobra ideja: Još je bio s Britni kad mu je to pošlo za rukom! (FOTO)

10.01.2021

11:20

0

Tadašnji par ušao je u istoriju jednim potezom, zbog kojeg i dalje izazivaju podsmeh

Džastin Timberlejk i posle 20 godina misli da je ovo bila dobra ideja: Još je bio s Britni kad mu je to pošlo za rukom! (FOTO)
Copyright Džastin Timberlejk Profimedia

Malo ko može da zaboravi ovaj prizor sa crvenog tepiha dodele Američkih muzičkih nagrada (AMA) – Britni Spirs i Džastin Timberlejk u teksasu od glave do pete. Taj trenutak navršava 20 godina, a pevač i dalje misli da je to bila dobra ideja, iako su ih još onda gledali nemo i s vlikim čuđenjem.

Gostujući nedavno u podkastu Lensa Basa, nekadašnjeg kolege iz čuvenog boj benda, osvrnuo se na ovaj potez, između ostalog, pa rekao:

– Svašta radiš kad si mlad i zaljubljen… Ali, ovako nešto i danas bi moglo da prođe.

Pročitajte još:

Džastin je u ,,The Daily Popcast-u” hrabro stao iza svoje, kako su je mnogi okarakterisali, katastrofalne odluke akonto koje se danas prave kostimi za Nož veštica. Ipak, nije baš sam. Pojedinci ovaj stajling ne svrstavaju u kompletni kič, pa često rekreiraju momenat sada star već dve decenije.

Međutim, dizajner iza njegovog smokinga za ,,Jazbel” je nešto ranije istakao koliko se bio začudio što mu traži tako nešto.

– Uopšte se nije postavljalo pitanje! Britni i Džastin su tada bili u vezi, odlučili su da nose teksas od glave do pete, mi smo bili tada u Nju Orleansu i, oni su došli s idejom: ,,Tako ćemo ići”. Bio sam ,,u fazonu” – kako, ko to radi? Ali, eto, desilo se, ostvarila im se želja. Uzeli smo njegovo odelo koje je nosio za kaver ,,Celebrity-a”, preradili ga, a Britni je tada radila svoje sa ,,Kurt and Bart-om”. Imali smo neke kontakte sa ,,Livajsom” pa je tako, suštinski, ideja postala stvarnost. Izgledali su kao da idu na maturu. Mi smo uradili šta su oni hteli, nije bilo obratno. Ostalo je istorija – objasnio je on.

Britni Spirs i Džastin Timberlejk Profimedia

Počitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike