Alen Sakić snimio prvu pesmu bez Raste: "Ćale mi je bio asocijacija!"

04.10.2023

08:30

0

Otkrio i da je imao veliku štetu u novom studiju zbog nevremena

Alen Sakić snimio prvu pesmu bez Raste: "Ćale mi je bio asocijacija!"
Alen Sakić - Copyright Printscreen Youtube/ Amnezija

Alen Sakić otkako je odlučio da se poslovno raziđe od Stefana Đurića Raste, nastavio je da snima pesme.

Reper je pre nekoliko dana izbacio numeru "Opet u kafani", za koju je sam radio tekst i muziku, a inspiracija je došla, kako je rekao za 24sedam, upravo iz vremena kada iz iste gotovo nije izlazio.

Na pitanje šta ga je asociralo da napravi ovu pesmu, Sakić je rekao: 

24sedam/Ivan Mitić
Alen Sakić

 

- Podsetilo me je na bleju kad sam provodio jutra po kafanama, na taj neki period kada mi je to bilo interesantno. Sada idem manje u kafanu. Ponekad odem s društvom, ali mnogo ređe nego ranije - ističe reper, pa otkriva šta je prvo pomislio kada je napisao pesmu.

- Na ćaleta! On mi je bio prva asocijacija - rekao je on. Kada smo već pomenuli Sinana Sakića, u razgovoru za naš portal komentarisao je i trend koncerata, koje je ranije teže bilo organizovati. Na pitanje o Vojažu i Nućiju, Alen kaže:

 

 

- Oni imaju finu publiku, mogu da isprate sve to. Vidim da gde god odu da su dobrodošli. Ali organizacija koncerta sada nije "viša matematika" kao pre mnogo godina i uz manje tenzije se organizuje sve. S druge strane, ljudi mnogo više slušaju muziku danas, jer im je dostupna preko mobilnog telefona. Samim tim je i lakše, ali nije svima - smatra Sakić, dodajući da je za njega o velikom koncertu još rano pričati, kao i da mora da snimi još pesama kako bi na koncertima pevao samo svoje.

Kako je rekao, ozbiljno je krenuo dalje, pa je tako i uložio velike pare u studio, ali je nedavno imao nezgodu zbog nevremena.

- Cimao sam se baš dosta oko studija i sve sam savršeno sredio, ali sam zbog nevremena koje se nedavno desilo imao štetu. Oluja je odnela deo lima na krovu, pa sam zbog vode koja je ušla morao ponovo da zovem majstore da gletuju zidove. Ma, haos mi je napravilo nevreme. Morao sam i novu izolaciju da stavljam - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike