Puklo prijateljstvo Raste i Alena Sakića: Reperov potez naterao Sinanovog sina da donese zvaničnu odluku!

05.05.2023

13:01

0

Sakić karijeru nastavlja samostalno

Puklo prijateljstvo Raste i Alena Sakića: Reperov potez naterao Sinanovog sina da donese zvaničnu odluku!
Stefan Đurić Rasta i Alen Sakić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta i sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Alen Sakić, godinama su bili nerazdvojni prijatelji i saradnici, te je javnost imala čestu priliku da ih vidi zajedno. Međutim, sada je odjeknula vest da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo puklo, a na saradnju stavljena tačka.

Naime, njih dvojica su pre nekoliko godina otvorili zajedničku izdavačku kuću, a kako se spekuliše, do prekida saradnje je došlo zbog Đurićevog sebičluka. Sakića je povredilo kada je Rasta, na čije se ime inače vodi firma, odbio da Alenu da udeo u deonicama.

- Rasta i Alen se druže duže od 15 godina, a njihovo prijateljstvo je oduvek bilo jako i iskreno. Upravo iz druženja su počeli zajedno da stvaraju muziku, a spontano su ušli i u poslovne vode kada su osnovali izdavačku kuću, misleći da posao nikada neće stati između njihovog prijateljstva. Zapravo, u početku i jeste bilo tako - rekao je izvor, i dodao da su Rasta i Alen uložili dosta vremena i talenta da svoj posao dignu na viši nivo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Đurić Rasta i Alen Sakić

U studiju su zajedno provodili noći i čvrsto stremili ka željenom uspehu.

- Nikada im nije teško padalo što ostaju u studiju po ceo dan i celu noć jer su obojica želeli da uspeju. Na početku sa sarađivali sa manje poznatim zvezdama, ali kako su posao razvijali, uspeh nije izostao - istakao je sagovornik, pa otkrio da je problem nastao onog trenutka kada je Alen zatražio unapređenje.

- Izdavačka kuća se od početka vodila na Rastino ime i Alenu to tada nije predstavljalo problem. Međutim, u jednom trenutku je počelo da mu smeta, pa je zatražio da dobije deo deonica. Rasta to nije želeo, pa je izbegavao svaku priču o tome, što je Alena povređivalo. Smetalo mu je što njegov dobar prijatelj i poslovni saradnik ne želi da mu prizna udeo u stvaranju izdavačke kuće, iako celo njihovo okruženje zna koliko je Alen bio požrtvovan - rekao je izvor za "Alo".

Sakiću je navodno u jednom momentu bilo dosta svega, te je odlučio na prekine saradnju. Telefonskim putem je saopštio reperu svoju odluku. Rastu je novonastala situacija prilično iznenadila, međutim, Alen je ostao pri svom stavu.

Ove navode potvrdio je i sam Alen, koji je nedavno izjavio da svoju karijeru nastavlja samostalno.

- Ja sam u toj izdavačkoj kući stasao. Imao sam slobodu da donosim odluke, ali ona konačna je uvek bila Rastina. Sada toga više neće biti. Mi smo godinama bili zajedno, jeli, pili i družili se, ali došlo je vreme da se osamostalim - potvrdio je Sakić.

ATAImages/Antonio Ahel
Alen i Rašid Sakić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike