Alen Sakić se oglasio o smrti brata Rašida: Kako je živeo, tako je i umro

16.05.2023

14:05

0

On je za 24sedam otkrio da li su bili u kontaktu

Alen Sakić se oglasio o smrti brata Rašida: Kako je živeo, tako je i umro
Alen Sakić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sin Sinana Sakića iz prvog braka, Rašid, preminuo je iznenada u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, a osim njegove majke Velide, nije bio u kontaktu sa sestom Đulkicom i bratom Alenom Sakićem, kojima je gotovo do poslednjeg dana zagorčavao život.

Loši odnosi u porodici bili su još dok je legendarni pevač bio živ, a kada je preminuo u životima njegovih najmilijih nastao je pakao. Naročito sa Đulkicom Rašid je bio u lošim odnosima, više puta joj je pretio, kao i njihovoj majci Sabini, dok nije zatvoren poslednji put.

Za 24sedam oglasio se povodom Rašidove naprasne smrti, Alen Sakić.

- Šta da kažem kad nismo bili u kontaktu. Ne zanima me. Kako je živeo, tako je i umro. Nemam nikakva saznanja o njemu ni sada, ni ranije - rekao je Alen za 24sedam.

Podsetimo, kada je u Loznici zapaljena kuća Sinanove udovice Sabine, ona je policiji prijavila problematičngog Rašida, a Alen nije hteo o tome da priča.

Antonio Ahel/ATAImages
Rašid Sakić

- Zašto me svi pitaju šta se dešava sa kućom? Kojom kućom? Stvarno ne znam o čemu pričate - rekao je ranije Alen, a onda u jednoj od narednih izjava rekao da se sa bratom posvađao.

- Ne želim da se petljam u te stvari. Sve što mogu da kažem jeste da ću majku da zaštitim od svakoga ko pokuša da je povredi na bilo koji način. Isto stoji i kad je moja porodica u pitanju. Moj brat i ja smo se posvađali kada je tata umro. Nismo posle toga bili nešto bliski - zaključio je on tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike