Alen Sakić otvoreno o prekidu saradnje sa Rastom: Skoro se naljutio na mene, ali on je i dalje moj brat! (VIDEO)

07.07.2023

20:45

0

On je za 24sedam pričao i o svojim planovima na muzičkoj sceni bez Stefana Đurića, ali i ocu Sinanu Sakiću

Alen Sakić otvoreno o prekidu saradnje sa Rastom: Skoro se naljutio na mene, ali on je i dalje moj brat! (VIDEO)
Alen Sakić i Stefan Đurić Rasta - Copyright 24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović

Alen Sakić kaže da nema strah što je nastavio muzičku karijeru samostalno, iako mu je taj rastanak od Stefana Đurića Raste teško pao.

Trenutno radi na pesmama koje će završiti u svom novom studiju, a o Rasti je imao što šta da kaže, pa i otkrio da se reper nedavno naljutio na njega. Ipak, Alen je uz "svog brata" bio uvek i u svim životnim situacijama, pa i kada je bio u zatvoru.

Imali svakakve rasprave

- Rasta je moj brat i uvek će biti. On je neko s kim sam jeo i pio - ističe na početku razgovora za 24sedam, dodajući da mu nije jasna frka koja se podigla u medijima oko njihovog poslovnog rastanka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Đurić Rasta i Alen Sakić

- Imali smo svakakve rasprave, ali nikad se nismo ozbiljno posvađali Rasta i ja - rekao je Sakić i ispričao zašto se Đurić nedavno, ipak, naljutio na njega, što možete pogledati u video snimku ispod.

On ističe da se upornost najviše isplati, a njegove i Rastine pesme koje su dosad snimili zajedno sigurno će ugledati svetlost, te publiku ponovo obradovati duetom.

- Prošli smo mi svašta, ne mogu to da zaboravim. Od onih sam ko će da da sve, jedino se u njegov privatni, ljubavni, život nikad nisam mešao - kaže Sakić.

Zarada od Sinanovih pesama

Alen je govorio o muzici koju je slušao njegov otac i legendarni pevač Sinan Sakić, ističući da danas ne bi imao lepo mišljenje o estradi. Sinan nije ni bio neko ko je slušao samo narodnjake, dodaje njegov sin, "bez obzira na to šta drugi pričaju".

ATAImages/ Antonio Ahel
Sinan Sakić

Na pitanje da li porodica Sakić danas zarađuje dobro od Sinanovih hitova, pogledajte u video snimku zašto se Alen na to grohotom nasmejao i šta je imao da kaže.

- Rekao bih tim sitnim dušama koje to zanima da porodica zarađuje lepo i da je sve super.

U video snimku ispod pogledajte šta je Sakić pričao o svom bolu posle smrti oca, s kim se još druži sa estrade i zašto još nije prihvatio saradnju od pojedinaca.

Sutra ujutru na portalu 24sedam pogledajte šta je Alen pričao o pokojnom Rašidu, šta je njegova smrt promenila u njihovoj porodici, ali i o supruzi Sandri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike