Kajli Džener i Timoti Šalame uživo gledali Noleta kako pobeđuje! Razmenjivali nežnosti kao da su sami (FOTO)

11.09.2023

18:05

0

U crnom od glave do pete, jedno s drugog nisu skidali ruke

Kajli Džener i Timoti Šalame uživo gledali Noleta kako pobeđuje! Razmenjivali nežnosti kao da su sami (FOTO)
Kajli Džener i Timoti Šalame - Copyright Profimedia

Najmlađa sestra Kardašijan-Džener „klana", Kajli, skoknula je i do Njujorka sa svojim novim izabranikom, glumcem Timotijem Šalameom, pa je uživo gledala kako naš Novak Đoković osvaja US open po četvrti put u karijeri, te stiže i do 24. grend slem titule.

Kajli i Timoti sve vreme su se grlili, ljubili, a ona mu je u jednom trenutku i nameštala i frizuru, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Na meč su otišli obučeni u crno. Ona je pogled skrivala ispod naočara za sunce, dok je Šalame na glavi nosio i kačket, verovatno s namerom da „ne upadaju okolini u oči".

Ipak, to im i nije baš pošlo za rukom - fotografije para već uveliko obilaze svet, kao i trenutak kada se voditeljka Lavern Koks, koja je sedela ispred njih, okreće prilično žustro ka njima iz još uvek nepoznatog razloga.

Inače, publiku US opena je činilo još dosta poznatih imena - Džastin Timberlejk, Metju Mekonahi, Nikol Kidman i Kit Urban, Džon Ham, Ema Votson, Spajk Li, Mišel i Barak Obama, Majk Tajson... Bili su samo neki od gostiju velikog sportskog događaja u Velikoj jabuci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike