Era se s ovom koleginicom verao po terasama, samo da sazna ko je s kim! Jednom je i spasao smrti usred špijunaže: Visila je s drugog sprata!

01.08.2023

13:15

1

Bila je, kaže, avanturističkog duha, ali izgleda na sopstvenu štetu

Era se s ovom koleginicom verao po terasama, samo da sazna ko je s kim! Jednom je i spasao smrti usred špijunaže: Visila je s drugog sprata!
Andrija Era Ojdanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Era Ojdanić prisetio se dana kada je ni sa kim drugim, do sa Lepom Lukić, išao „u špijunažu" ne bi li saznao ko je tačno s kim. To je najviše radio osamdesetih godina, objasnio je u emisiji „Info dan" na Informerovoj televiziji, te kada su mu pojedine kolege gotovo redovno odlazile u švaleraciju. Posebno bi ga privukao „prenos iz soba", zbog čega je umeo i da preskače s terase na terasu. 

Lepu je to, međutim, jednom moglo i života da košta. 

Lepa Lukić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Verao sam se po terasama i preskakao s jedne na drugu, kako bih video ko koga „udara". Naročito sam to radio kada bih čuo „prenos" iz neke sobe... Sa mnom je uvek išla Lepa Lukić. Ona je isto obožavala da sazna ko je s kim, a i bila je avanturističkog duha kao i ja. Jednom ju je to umalo koštalo života, jer joj se spavaćica zakačila o gelender, pa je visila s drugog sprata. Ja sam je uhvatio za ruku i povukao, tako da sam joj spasao život - pamti i dan-danas Ojdanić. 

U razotkrivanje je, kaže, često s njima umeo da ode i pokojni Minimaks, Milovan Ilić, a s vremena na vreme i Tomislav Čolović. 

„Svi su još živi i u brakovima!"

- To su bila druženja, to je bio smeh... Završimo nastup, vratimo se u hotel i bude nam dosadno, nemamo šta da radimo. Onda samo kažemo: „'Ajmo" i krenemo da se šunjamo, puzimo, penjemo se... Neću reći ko je koga tih '80. godina „peglao", jer su još svi živi i u brakovima su - tvrdi Era, koji je zatim iskoristio priliku da demantuje pojedine navode da je nekada uhodio Suzanu Mančić.

- Ona je bila najlepša, a i sada je, ali nikada nije bila slobodna. Nije krila svoje partnere, pa joj se zato nisam udvarao, a nisam je ni uhodio - naglasio je on u pomenutoj emisiji, pa zatim naglasio kako je uvek bio posebno opčinjen Snežanom Savić. 

To njoj, međutim, nikada nije i priznao. 

- Uvek mi se sviđala, ali je nisam muvao jer mi ona nije davala povoda da pomislim da imam neke šanse. Da sam ikada dobio zeleno svetlo, bila bi moja i ničija - zaključio je pevač. 

Snežana Savić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike